Giriş yapmadınız.
harika bir fikrim var :)
şimdi ben ve birkaç kişi tıpkı bir dizi gibi her hafta birgün veya ikigün resimli hikaye yapıcaz ve sunucaz
dizilerden tek farkı yazılı olması nasıl olur? birde dollztv fikrine bu fikir çok benziyor ama ben bunu ona bakmadan üretmiştim kafamda
Buda resimli tarzi ozaman =)
Fikiri beyendim =)
beğendiğinize çok sewindim yapmaya başlayayımmı?
bencede süpe bi fikir biz yapalım ben yapabilirim ... sonra beğenirseniz missohmydollzların yayınlandığı sayfaya koyarz olmazmı
Siz başlayın sonra yazdıklarınızı bizlere yollayın değerlendirelim ;)
tamam "melekler" bana mesaj at bu konuyu beraber halledelim :)
anlamadım bir resimli hikaye diyorsun birde dizilerden tek farkı yazılı olması diyorsun hangisi?
teşekkürler... prettygirl32: yazılı ve resimli olucak
anladım saol
ya anLamaDıqm ßişeY waR yazDıqımz hiqayeLeri ForumDa yayınLıcz diMi
Bu fikre bayılDım,videoys slmsk pek uzun sürer ayrıca yapmayı bilmeyenler olabilir, Bu süper xD
ewt bencede gzl bi fkrr:gai:
ama kuki yapamayacak u yüzden baska kişi gerek...
arkadaslar bu "nereye koyma" sorununa çözümüm var,eğer kabul edilirse dizileri oraya koyabiliriz...
ben forum olusturdum,burda diziler yayınlanabiilir link=http://omddiziyonetmeni.eniyiforum.org/diziler-f2/
burasııı benim websitemdir :)
:/ Sadece ohmydollzun özel forumuna koymak daha iyi... oyuncular için daha iyi bence
hmm,,,siz böyle düşüyosanız bnm fikrimi bosverin xD ama bnCedee
kim benimle ortak olur bu işe?
ii FiKir xDDDD
melekler yazdı:
kim benimle ortak olur bu işe?
bn yardm ederm ama fotograf albümü gibimi olck yoksa fotograflardan video mu yapıcz ???
Fotoğraf albümü gibi cnm =)
yalnıız....bir sorun vaar,konuya uygun kıyafetleri nasıl bulucaz?kıyafeetleri bulduk diyeliim,uygun odayı nerden bulucaz?herenis'ten yardım istesek olur mu ki?
evet haklısın.. :/
bencede yardım istesek fena olmaz.. arka plan önemli çünkü...
bu arada sen bu işte varsın dimi?