Giriş yapmadınız.
Ya oyunda kimin aktif kimin pasif olduğunu bilmiyoruz... Çok uzun süredir girmeyenler var bence 5-6 ay girmeyenlerin dolzları silinsin.
Ama haksızlık olmaz mı bazı kişilere belki internetleri kapatıldı giremedi 6 ay, aslında haklısın ama sorunlar çıkabilir.
dediklerinde haklısın ama ne biliyim işte tamamen değil bende eski bi oyuncuydum bırak 6 ayı 1-1.5 yıl girmemiştim ama şimdi şifresini unuttuğum için girmiyorum böyle olucağına kapansaydı daha iyi olurdu en azından adını kullanabilirdim... off off
hem düşünsene su an oyunu toplasan bin kişi anca oynuyodur ama baksan oooooo birsürü dolz var ki bence saçma
ohmydollz kurucularının sürekli girmeyenleri bilerek kaldırmadığını düşünüyorum böyle yaparak daha çok ilgi varmış gibi gösteriyolar dğer oyunlara karşı
Ne bini oynayan 100 ü geçmez hatta 50'yi.
@iyantiy neden öyle dedin ki ama? Ben bu dollzuma internetim olmadığı için 2 sene girmedim. Ve 1 senedir kesintisiz devam ediyorum. İyi ki silinmemiş. Çok yanlış bir yaklaşım.
Aynen ben de 2 sene girmemiştim eski dollzuma.
o zaman söyle bir şey olsun dollznda çok emeği olanların yani gelişmiş dollzlar değilde gelişmemiş dollzlar silinsin bir kere açıp bir daha oynamayanlar çok var
Önceden 2011-2012'de o kadar aktif bir oyunduk ki. Sonra herkes oyundan gitti. Bazıları geri döndü bazıları ise artık yok. Geri döndüğümde tüm aktiflerin artık hesaplarına dokunmadıklarını gördüm. Senin dediğin bence yanlış çünkü belki bir süre sonra geri dönmek isteyecekler? O zaman o insanlar daha büyük bir hüsrana kapılmazlar mı?
kedicagla yazdı:
Önceden 2011-2012'de o kadar aktif bir oyunduk ki. Sonra herkes oyundan gitti. Bazıları geri döndü bazıları ise artık yok. Geri döndüğümde tüm aktiflerin artık hesaplarına dokunmadıklarını gördüm. Senin dediğin bence yanlış çünkü belki bir süre sonra geri dönmek isteyecekler? O zaman o insanlar daha büyük bir hüsrana kapılmazlar mı?
Nasıl olur bilmiyorum ama bence böyle birşey olmalı!
TABİ BİZİ TAKAN MI VAR
BAZI ESKİ DOLZLAR SİLİNMİŞ