Giriş yapmadınız.
Siteye erkekler de gelmeye başladı. Bence erkekler için ayrı bedenler, saç tipleri ve kıyafetler olsun.
Burasi kiz oyunu oldugu icin erkek giyisileri filan koyulamaz malesef ^^
evet canım haklısın ama erkekler de geliyor. gelmeyin mi dicez :D
Bencede.erkek bebeklerde olmalı.oyunun ismi benim kızım ama, olsa çok süper olur.yanına ohmydollz&boy ekleriz olur biter :D.ayrıca bu yabancıların oyunu yine tıpkısının aynısı getirilmiş.nolur az değişilik olsa.değişiklik olsunda az şaşıralım :) .. yenikler istiyoruz :) ..
Hayir erkeklerde zaten oynuyor =D yani bir fark goremiyorum =s
bence erkeklere yönelik bi alan olsa, hatta oyuna üye olurken cinsiyet seçme imkanı olsa, çok daha fazla katılımcı olur ;)
hep erkek oyunu dolu her yer gitsinler o savaş oyunlarını oynasınlar burada böyle iyiyiz bence
hem onlar gelince habire ortalık karışıyor ve çok küfür ediyorlar....Buda benim fikrim :p
Evet fikirin super =P
sadece basit bi fikirdi :D
erkeklerin olmasını isteyen de çok ama .D
firuze yazdı:
hep erkek oyunu dolu her yer gitsinler o savaş oyunlarını oynasınlar burada böyle iyiyiz bence
hem onlar gelince habire ortalık karışıyor ve çok küfür ediyorlar....Buda benim fikrim :p
bencede doğru onlar gta oynasın
amylee yazdı:
erkeklerin olmasını isteyen de çok ama .D
yok yok kız kıza çok daha iyi :D :D
firuze yazdı:
firuze abla sana katılıyorm ama bu oyunu artık kızlardan çok erkekler oynamaya başladı bu konuda bişiy yapılabilirmi mesela 1000 kişiysek 700ü erkek erkekleri atabilsek çok güzel olur
bencede erkekler çok küfür edior onlar olmasada olur
ßence de erkekler gelmesin yaa zatem onlara özel birsürü oyunvar bu oyunda bize özl olmalı bence:D:D:D:D
bnce erkeklerin zaten gzl oyunları var erkekler olmasın kızlara yönelik olsun :)
aynen haklısın
yaa bncede oynamasınlarrrrrrrrr kızlara asılanlar varr
kızlara özle bi oyun buu bunu belirtelimm
kızların da küfür ettiğini görüyorum. Erkek dollz ii olur ya :D
amylee yazdı:
Siteye erkekler de gelmeye başladı. Bence erkekler için ayrı bedenler, saç tipleri ve kıyafetler olsun.
olabilir aslında hem zaten o kadar fazla erkek yok iyi inceleyn heryer kız dolu boşvern biz böle devam edelm ama bide amylee'nin dediği gerceklesse güzel olur yani ;)
kuki yazdı:
amylee yazdı:
olabilir aslında hem zaten o kadar fazla erkek yok iyi inceleyn heryer kız dolu boşvern biz böle devam edelm ama bide amylee'nin dediği gerceklesse güzel olur yani ;)
Renk katarlar xD
erkekler defileyede katılıooo:non: