Giriş yapmadınız.
bende kafama göre takılıyorum
Şahsen bn modaya uymam moda bna uysn :DD
Kafama göre takılır takımları bozar başka şeylerle birleştiririm herkeste çok qsel giyindiğimi,kıyafet tasarladığımı ve model (giysi gydirme oyunlarındaki gbi fln) giydirdiğimi söylerler =D
BNCE MODA KENDİNE YAKIŞANI GİYMEKTİR:)HERKES KENDİNE YAKIŞANI GİYDİĞİNE GÖRE MODAYA UYMUŞ OLUYOR.YHANİ MODA BAŞLIBAŞINA BİŞEY DEİL.MODAYI İNSAN KENDİ YARATIR:)
kendi kafama göre takılıorum e yakışıosa yada asıl rahat ediceğime göre modayı az buçuk takip edrim.
Ben modaya pek uymam yani üzerime ne yakışırsa onu giyerim ve güzel aksesuarlarla tamamlarım. Ama yeni gelen elbiseleri param olunca mutlaka alırım dayanamıyorum
ben modaya uymam kendi modamı oluştururum. ;)
ben modaya uyuyuorum :p
Bence modaya daha çok ben uyuyorum.Şu anda Katalog Sonbahar - Kış modasına bakıyorum.Herkes gördüğünü alıyor ama ben ilk önce dergilere bakıyorum.
MODA BENİM!
VE MODA AŞKIM.
İşte aldığım katalog dergisinden bir eldiven.
[url=http://tr.ohmydollz.com/img/thumb/28972.png[/url]
rockergirl yazdı:
.DD tabi en önemlisi insanın kendine yakıstığı şey
Çok haklısın canım:)
ben kendi modamı kuruyorum 2012 modası olsada 2011 modası olsada 2010 modası olsada kendi modamı kuruyorum
semyen yazdı:
BNCE MODA KENDİNE YAKIŞANI GİYMEKTİR:)HERKES KENDİNE YAKIŞANI GİYDİĞİNE GÖRE MODAYA UYMUŞ OLUYOR.YHANİ MODA BAŞLIBAŞINA BİŞEY DEİL.MODAYI İNSAN KENDİ YARATIR:)
İlk cümle de gayet hoşmuş ;-)
rockergirl yazdı:
moda ne yaa :D bn kndi kafamda takılıorm arkadas xD kndi tarzıma uyarım ama modanın suan nolduunu biliorm :) 70lere geri dönüorz!! :D woohoo!...
AYNEENNNN...Moda donuyor ...
OhMyDollz'da modayi nasil takip edebilirim ki? Gercek moda'dan esyalar yok burda..Oyle'yse benim kafama takilan gibi giyiniyorum,yani OMD icin bahsetiyorum...Gercek hayatta modayi takip ediyorum
Ramazan modası takılıyom arkadaşlar. :D
javascript:insert_text(' ', '');