Giriş yapmadınız.
ya facebookumuz yoksa:(
bn komik kısa hikaye yazabilirim tbisnde kbl edrsn :) küçüklük anılarımı yazabilirim çok eğlenceli ve komikdir :D
Son olarak düzenleyen gaza32 (2012-11-27 17:41:09)
omdtv yazdı:
Yazacağım hikayenin türü:Aşk olacak birbirlerini çok severken aşklarına engel olacaklar.
Konusu:İki kardeş var ama kardeş olduklarını bilmiyorlar büyük olanı kardeşini her yerde alıyor ama bulamıyor anne ve babasının katilinden intikamını fena alacağı için iki birbirini çok seven gençleri ayırıyor.Fakat ayırdığı kişinin kardeşi olduğunu bilmiyor.İki kardeş adeta düşma oluyor.
Eve düşen yıldırım filmine çok benziyor,biraz daha değişik olabilir diye düşünüyorum
3crayz yazdı:
omdtv yazdı:
Yazacağım hikayenin türü:Aşk olacak birbirlerini çok severken aşklarına engel olacaklar.
Konusu:İki kardeş var ama kardeş olduklarını bilmiyorlar büyük olanı kardeşini her yerde alıyor ama bulamıyor anne ve babasının katilinden intikamını fena alacağı için iki birbirini çok seven gençleri ayırıyor.Fakat ayırdığı kişinin kardeşi olduğunu bilmiyor.İki kardeş adeta düşma oluyor.Eve düşen yıldırım filmine çok benziyor,biraz daha değişik olabilir diye düşünüyorum
evet :D
selinntokat yazdı:
3crayz yazdı:
omdtv yazdı:
Konusu:İki kardeş var ama kardeş olduklarını bilmiyorlar büyük olanı kardeşini her yerde alıyor ama bulamıyor anne ve babasının katilinden intikamını fena alacağı için iki birbirini çok seven gençleri ayırıyor.Fakat ayırdığı kişinin kardeşi olduğunu bilmiyor.İki kardeş adeta düşma oluyor.Eve düşen yıldırım filmine çok benziyor,biraz daha değişik olabilir diye düşünüyorum
evet :D
Yemin Ederim ben kendim uydurdum.
omdtv yazdı:
selinntokat yazdı:
3crayz yazdı:
Eve düşen yıldırım filmine çok benziyor,biraz daha değişik olabilir diye düşünüyorumevet :D
Yemin Ederim ben kendim uydurdum.
yemin etmene gerek yok sadece benzemiş
kama yazdı:
ohmybuse10 Dediğinden Bişi anlamadım daha içerikli yazabilirsin memnun olurum güzele benziyor çünkü:)
İçeriği Moda hakkında :D Saol Kama :)
cnm ben gazetenin komik espiiriler yazarı olabilirim.
veya komik resimler koyabilirim.
zahara369 yazdı:
veya komik resimler koyabilirim.
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a … 5335_n.png
:D