Giriş yapmadınız.
Selam kızlar !
Ohmydollz'un forum bölümünde kendinize avatar yüklemek için size çeşitli kız avatar modelleri.
Son olarak düzenleyen amylee (2013-09-14 16:24:24)
Waooow beğendim. Nerden buluyorsun ? Sonuncusu çok hoşmuş.Ben onu yapayım en iyisi .
Son olarak düzenleyen 3crayz (2012-10-29 07:07:49)
Yanlız 100 100 'dür.Diyor.diğerlerini de denedimm ama olmadı .
Cok ciciler <3
Boyutları yenilendi =)
Son olarak düzenleyen amylee (2012-11-01 12:38:35)
Çok Teşekkürler :)
Son olarak düzenleyen liyana2 (2012-11-01 16:15:51)
Çok güzeller ama sığmıyor :'(
Üstte olanların boyutları yenilendi onlar sığıyor canım. Diğer altta olanlar da yeniden boyutlanıcak =)
Amylee ablacım olmuyor büyük diyor
Üsttekiler de olmuyor
önce kendi avatarını silip kaydediceksin sonra tekrar yükliceksin canım ben deneme yaptım oluyor
Sildim ama olmuyorr
gözden geçireceğim canım
Teşekkürler :)
selam.avatarlardakı sorunu buldum. sorun şu ki, bazılarının boyutu 100x100 geçiyor, bazılarının ise 100kb geçiyor. ona nedenle yuklenmiyor.
üsttekiler oluyor =)
avatarları yeniden gözde keçirdim.orda yalnız üste olanlardan sondan 1 sırada - birinci ve beçinci avtarlar. sondan 2 ci sıradakılarda ise birinci, dördüncü ve beşinci avatarlar yükleniyor.
Heyy ama ben bunlara öldümmm :D ama gerçekten olmuyorlar :D
Son olarak düzenleyen 54sakarya (2012-11-13 15:36:39)
e yapmışsın işte canım
amylee yazdı:
e yapmışsın işte canım
Gökçe ablacım, bazıları oluyor 54sakarya da olanlardan yapmış :))
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kızlar. olmayanları söyleyin atalım =)
yalnız üste olanlardan sondan 1 sırada - birinci ve beçinci avtarlar. sondan 2 ci sıradakılarda ise birinci, dördüncü ve beşinci avatarlar yükleniyor.kalan hepsi yuklenmiyor
saol canım bilgi için
Canım ben denedim birsürü bu oldu :D diğerleri hiç olmadı ya :D
bilgisayarından siliceksin yaptıgın avatarı, yenisini kaydediceksin. o zaman oluyor