Giriş yapmadınız.
Bir dollz Tchat yapalim.
BÖylece dollzlar hep bir arada konusabilirler.
Baktim ve fransizca versiyonda var bu dollz tchat!
zaten vardı dollz chat bazı fakelerin salaklıkları yüzünden kapatıldı ama bidaha açılsın :(
chattt chatttt chaaaatttttttttttttttttttttttt ve hediye gelsin ewimize gelncede güzel hedyeler olsun
Chat'i çok seviyorsunuz ama ilgilenmelisiniz. Açılınca o kadar çok kişi girer ki .. Düşünemiyorum
sanki eskisinden daha az kişi giriyor gibi
Hayır hayır açılırsa kapış kapış olur eminim ki ..
bencede açılmalı chat
evet açılırsa kişi sayımızda artabilir :D
hiç chat yüzünden oyun bırakılır mı
Chat yüzünden terkedenlerde var
aynen chat için oyunu bırakıyorsalar http://tr.ohmydollz.com/forumtr/viewtopic.php?id=2448
buradaki fikirlerimi yaparsalar ohmydollzun oyuncu sayısı çok artar :D
3crayz yazdı:
Chat yüzünden terkedenlerde var
bende onu diyorum çok saçma !
Bazı şahıslar yuzunden biz ne hale düştük yhaa lutfenn kufur etmesdınler bizde chatta olalım sanal alemde konuşmamıza dikkat etmiyomuş gibi birde küfür edınce türkçemızı bozuyoz bari küfür etmeyek bu sanal alem tmm dicemde küfür yani geir gelsin amylee Sarah Firuze bu konuyla ilgilenin lütfen
:) çok doggru, isterim :)
Burası fikirlerimizi paylaştığımız bir yer ama gördüğüm kadarıyla hiçbir moderatör ilgilenmemiş bu konuyla. Evet,tüm forumdaşlar ve dollz sahipleri olarak istediğimiz şey Chat. Bazen Chatin olduğu zamanları hatırlıyorum ve gerçekten çok eğlendiğimi farkediyorum. Saçma gelecek belki ama orada yapılan düğünler,partiler çok çok eğlenceliydi. Eğer kapatılmasındaki en büyük etken küfürse şöyle bir şey yapalım. Chat açılsın moderatörlerin kontrolünde olsun bir hafta. Deneme süresi gibi birşey yani :) eğer herşey güzel geçerde chat açmayı kabul ederseniz sanalikadaki gibi bazı yasaklı kelimeler olsun ve o kelimeleri kullanan kişilere uyarı verin. Ikinci defa yaparsa chatten banlayın ve o kişi bir daha chate giremesin. Biraz zor olur belki ama çok sağlıklı bir yöntem bence.Hem herkes konuşmalarına dikkat eder böylece. Artık dikkate alınmalıyız bence :) Şimdiden teşekkürler ^_^
Hmm.. YA, CHWENGLOVE kardesim. cok iyi dusundum tatliskooo
rosaleina katılıyorum canım sana :) ama inş moderatorler de dikkate alır fikrini :)
Yok tatlım,baksana hala bir uygulama yok. Hiç olmazsa bi cevap vereydiniz ya.
Ben de chat açılırsa oyuna daha fazla kişinin gireceğini umuyorum. Fransız versiyonunda var. Eskden oyun daha eğlenceliydi diğer doll'larla konuşmak şimdikinden daha kolay oluyordu.Moderatörlerden en azından bir cevap bekliyoruz. MODERATÖRLERİN KONUYLA İLGİLENMESİNİ İSTİYORUZ...
Daha cok zaman gecirecegimi z kesin