Giriş yapmadınız.
Arkadaşlar...OhMyDollz ailesi olarak bütün arkadaşlarımı çok seviyorum.Bu oyunda çok güzel bir oyun... :) Peki, şikayetçi olduğunuz veyaaa şöyle olsaydı daha iyi olurdu gibisinden düşüncelerinizi yazabilirsiniz... :)
günde bir kere girdiğimizde değilde her girdiğimizde para verseniz yada günde 20 yada 15 dolar verseniz çok güzel olur ayrıca insanların doğum günlerinde ve önemli günlerde hediye verilmesi
para çok zor toplanıyor hani günde 15 falan kazansak yine iyi
koleraaa yazdı:
Canım o zaman oyunun bir anlamı kalmaz bence böyle gayet iyi
Ayrıca forumda üst üste mesaj yazmak yasaktır
bence girilmeyen günlerde o günün parasını alabilelim
liyana2 yazdı:
koleraaa yazdı:
Canım o zaman oyunun bir anlamı kalmaz bence böyle gayet iyi
Ayrıca forumda üst üste mesaj yazmak yasaktır
Evet haklisin yani oyun boyle gayet iyi,biraz zahmet etmek gerek...
affecik yazdı:
Kabul edilmez. Oh ne ala !
3crayz yazdı:
affecik yazdı:
Kabul edilmez. Oh ne ala !
her şeye ters cevap vermek zorunda değilsin cnm fikrini söylüyor .
bende güzel olur . :)
bence artık şu butik değişsin yeter yani aynı şeylerden sıkıldık
ben şu gereksiz gereksiz mesaj atanlardan şikayetcçiyim.
3crayz yazdı:
evet yaa !!
selinntokat yazdı:
3crayz yazdı:
evet yaa !!
o zaman mesajları sadece arkadaşlarınızdan kabul edeceksiniz kızlar :)
gaza32 yazdı:
selinntokat yazdı:
3crayz yazdı:
evet yaa !!
o zaman mesajları sadece arkadaşlarınızdan kabul edeceksiniz kızlar :)
Tanımadıklarımız +2 verdik diye mesaj atıyor, bilmem başka önemli bişi için mesaj atıyor.Onları N'olcak ?
yorumlara atsınlar o zaman illa mesaj olarak mı yollayacaklar???
yhaa bn oyuna girdiğimde kıyafet bölümleri ayrılsa cok dağınık oluyo kıyafetimi zor buluyom ve kndimiz giysi tasarlasak bi bölümümüz olsa onları 2şşş ye felan satak cok pahalıda satmayak ama gerçektne lütfen şu giysi bölümlerini ayıralım ayakkabı bölümü kıyafet bölümü st ölüm alt bölüm felan olsun...!
Şuanda ohmydollz düşüyo . Stardoll daha çok oynanıyo . En azından herşeyi var .Mesela ohmydollz gibi başka sitelerden oynanmıyor ! Kendine ait bi sitesi var . Ben orda süperstarım ve olmaya devam edicem hem eğlenceli hemde daha gelişmiş . Ohmydollz kendini nekadar geliştirsede stardoll ' un becerisine ulaşamayabilir . Bir sene ohmydollz aşırı derecede oynanıyodu . Chat çıktı oyunun hiçbir özelliği kalmadı ! Düzeltin lütfen !
beyli123 yazdı:
Şuanda ohmydollz düşüyo . Stardoll daha çok oynanıyo . En azından herşeyi var .Mesela ohmydollz gibi başka sitelerden oynanmıyor ! Kendine ait bi sitesi var . Ben orda süperstarım ve olmaya devam edicem hem eğlenceli hemde daha gelişmiş . Ohmydollz kendini nekadar geliştirsede stardoll ' un becerisine ulaşamayabilir . Bir sene ohmydollz aşırı derecede oynanıyodu . Chat çıktı oyunun hiçbir özelliği kalmadı ! Düzeltin lütfen !
evet bende stardoll da süper starım . daha çok eğlenceli . ohmydollz'un hiç özelliği kalmadıı
Kendi fikrime göre ; ben bir şeyden şikayetçi değilim. Sadece bazı kullanıcılar istemediğimiz ve kötü içerikli mesajlar atıyor. Bu da moderatörlerin elinde olan bir şey değil . Dollz TChat açılsaydı belki üyelik sayısı artabilirdi. Bu benim fikrim.