Giriş yapmadınız.
Cnm çünkü İngilterede okuyacaksın. Sevincimden çığlık attım.
Hangi okul diye sordum. Cevabı duyduğumda çıktüm. Çünkü.........
arkadaşlar başlığa baksanız iyi edersiniz bu yarışma ile ilgli şimdi nişiy sölücem pierce12 benim charım konu başlıı yarışma yarışma... yarışma masalıı neyse.
Anneme olamaz o okula gidemem Anne diye yüüne bağırdımm annem bana tokat attı ve şunu söyledi: Eğer o okulda başarılı çıkıp mezun olursan hedie vericez o hediye güzellik yarışması katılımları kağıdı olucaktı şimdi ne yapmaya çalışıyorsun dedii.
Anneme: Anneciğim yarışma 3 gün sonra 3 gün mü okuyacağım o okulu saçmalamayı bırak dedim
annem: al şu kağıtı katıl ve bitsin bu şey
Anneme: Yarışma 1 haftadır devam edicek yani her günn 1 hafta olaana dek
Annem: Diana sadece 2 gün gitmen için izin veriyorum dedi.
O a yıkıldım ona söyledimki aslaa 1 hafta gidicem sonraki yılda varrr
Annem: Bu kadar konuşmaa yeter diye bağırdı ve: Artık katılımını yap dedi
güzellik yarışmasına gitmiştim ohh o da bne en sevmediğim erkek ordaydı jüriydi o da benden nefret ediyordu ya beni beğenmezse dedim ammma niye beğenmesin canımm sonuçta bni hatrlmz tanışmamızdan 10 yıl geçmişti koskoca 10 yıll ve ben 19 yaşındayımm yani 10 yıl önnce 9 yaşındaydım ve o 20 yaşında ynni o da 10 yaşındaydı tanımaz bni canım dedim.
ve yarşmayı sunan kişi sahneye gelip: şimdi, konsept cennet dedi
bende : oh aman Allah'ım bni,m ceennet e uygun elbisem yok tu kii ve yarışmanın adı DBY idi ohh B Browns tu o benim soyadımdı yani Dünya Browns Yarışması idi şaka mı bu dedimmm...
(Özür dilerim çok yazdım kendimi kaptıdım
)
Elbise buldum zar zor. Ama yine de yarışmadan elendim. Neymiş efendim yüzümde 3 ben varmış ve 3 beni olanı yarışmaya almıyorlarmış Hiç ben yüzünden yarışmadan elenilir mi?
Bu oldukça saçma bir bahaneydi. Elendiğime çok üzülmüştüm.Benimle elemelere Jessie'de gelmişti.Hemen gelip bana sarıldı.Ve bu birkaç haftanın stresini onun kollarında ağlayarak attım.Ağlamam bittiğinde Jessie'Nin omzu sırılsıklamdı ve benim gözlerim çok kötü şişmişti.Toparlandık ve eve doğru yola çıktıkk......
Annem beni görüp sorular yağdırdı. Anneme : Şimdi seni çekemem anne, lütfen yeter ! - dedim. Annem bakakalmıştı. O sırada kendimi yatağa atmış ağlıyordum. Jessie beni teselli ediyordu.
Ama bu dünyanın sonu değildi ki.Belli ki güzellik yarışmasına katılacak kadar güzel değildim.Bende başka bir özelliğimi kullanmaya karar verdim.Aklımı ....
aaaaa ne tesadüf ki birden öyle bir rüzgar çıktı ki içeri bir broşür girdi. brojürde bilim günleri yazıyordu yarışma kuralları:1- her yarışmacı bir eserle katılabilir 2- bilmem ne tarihine kayıt edilmeli bilmemle tarihinde eserle birlikte bilmem ne yerine gelinmelidir. 3- falan 4- filan 5-feşmekan.... yani yeni birşey icat edecek ve tüm dünya bundan yararlanacak bende sonsuza kadar zengin olacaktım muhahahahahha muuuuuuuuuuuhahahahaha
Ne icat ede bilirdim ki? Konuşan bir bilgisayar mı? Yoksa uçan araba mı? Yok canım daha neler. Ben alim miyim ya yararlı bir şey icat edeceğim? Salak ya bunlar
3 gün sonra ışınlanma makinesini icat ettim çok zengin olacağım muhahahaha muhahaha muhahaha muuuhahahaha
Çok becerikliyim dimi 3 güne ışınlama makinesini icat ettim.
Zekilik bir yana 3 günde ışınlama makinesi icat edecek kadar hızlıyıdm
Makineyi ilk ben denemek istiyordum.Ve içine girdim ,hafif bir sarsıntıdan sonra etrafa gözleri kamaştıracak derecede ışık yayıldı.Uzun bir süre gözlerimi açamadım.Açtığımdaysa...(Lütfen fazla abartmayın ve çok saçmalamayın.)
önümde bir kız duruyordu tüm dünya onu tebrik ediyordu yani beni ...ben oradaydım ve ışınlanma makinem yanımda duruyordu. kupamla fotoğraf çektirdinten sonra " bunu eve taşıyana kadar kırılır bu" dedi(m) ve makinenin içine koyarak eve gönderdi(m)." sanırım burası bilinç altım" yana odaya yöneldim. içeride yine ben vardım şarkı söylüyordum aynı zamanda da dans ediyordum. herkes beni alkışlıyordu Gold Place yıl sonu yarışmasını kazanmıştım. birden yer yarıldı ve bilinç altımın derinlerine doğru korkularıma ve hayal kırıklıklarıma ilerliyordum. yere sert bir iniş yaptım. etrafta loş bir ışık vardı ve...
Çok derinden çığlık sesleri geliyordu.O tarafa doğru yavaş yavaş ilerlemeye başladım.Aman Allahım, çocukken en çok korktuğum kişi okulun gizemli hizmetlisi oradaydı.Ve karşısındaki kıza saldırıyordu.-tıpkı çocukken gördüğüm her kabustaki gibi-Evet biraz ilerlediğimde o bağıran kızın ben olduğumu anladım........
Çok korkmuştum. Hiç birşey yapamıyordum. Hemen makineme girdim ve evime geldim. Makine çok büyüktü ve koyacak yer yoktu. Ama bende çözüm vardı. :) Makinenin mor düğmesine bastım ve makine küçüldü. Sonra dolabıma koydum ve yatağıma atladım. Bu gün neler yaşadığımı düşündüm. Ve bir süre sonra uyumuştum...........
Uyandığımda gün ağarmak üzereydi.Bundan sonra ne yapacağımı düşünürken cama vuran bir taşla irkildim.Hemen ayağa kalktım.Pencereye doğru yürüdüm ve perdeyi hafif araladım.Gözlerime inanamadım.O o ....
Postacıydı.Salak neden pencereye taş atıyordu ki? Pencereden bağırdım:
"Posta kutusuna koysana mektubu. Neden pencereme taş atıyorsun?"
"Mektubun üzerinde öyle yazıyor hanımefendi. Ben ne yapa bilirim ki?"
"Tamam tamam geliyorum."
Üzerime elbisemi giydim ve kapıyı açtım. Mektubu aldım. Açtım mektubu. Açmamla çığlık atmam bir oldu. Bu bir yarışma için davetti...
Hemen okumaya başladım.Okumayı bitirdiğimde koltuğa yığıldım.Biraz orada kaldıktan sonra sabahın körü olmasına rağmen avaz avaz bağırmaya başladım.Ve sonunda merdivenlerden ilk inen annemdi.Telaşlı görünüyordu.''Noldu hırsız falan mı gördün?Hem senin şu elindeki zarf ne?''dedi.Bense ''Bu bu bir yarışma daveti'' diyebildim.....
Annem: "Yine mii? Off yine elenceksin benlerin yüzünden.. ".
Anneme:Off abartma anne şu 1 kaç ben yüzünden mi bişiy oluucak hey allah'ım
annem:ehh taamam ama elenirrsen demedi demee
Yarışma günü geldi çattı bu sefer konu sevimlilikti hey Allah'ım bunlar çok saçma konullar yağdırrıylolarr Güzellik yarışmasında hoşlaandığım okulda bi arkadaşım Cose juriydi kırmızılaştıım aman Allah'ım bana sıra geldiğinde sahnede bayıldımmm ve...
Ayıldığımda beyaz bir odadaydım.Yanı başımdaysa Cose duruyordu.Evet bu Cose'dı.Etrafa biraz baktım ve gerisini hatırlamıyorum.Çünkü.....
hafızamı kaybetmiş olmalıydım Cose bana bakıp bakıp duruyordu napıcam dedim
Ben:Uh umm cos...
demeden Cose bana yaklaşıyodu veeee...
Ben ayağa kalktım.
_Noldu bana?
_Bayıldın cnm sahnede. Ben de seni buraya getirdim.
Odadan çıktım, arabama atladım. Eve geldiğimde "Ohh be şükür" dedim ve kapıyı çaldım. Annem açtı kapıyı.
_Noldu kızım neden dödnün? Yine mi elendin benler yüzünden? Ben sana demiştim. Gitme demiştim.
_Of anne bi dur dinle. Elenmedim. Bayıldım sahnede.
_Neee? Nedenn bayıldın yavrum?
_Hoşlandığım çocuk vardı ya okuldan Cose, jüriydi. Onu görünce bayıldım.
_İlahi kızım, ben de bişey sandım.
(:D :D :D hikaye hikaye deil komedi oldu :D)
Annem:kızım
Ben:e var anne iyi ki uyuduk
Annem:Uyduk mu ??
Ben:Anne uydk değil o uyuduk sağır filan mi oldun ??
Annem:Sakar mı sakar kimmiş ??
Ben:Öff anne senle konuşmiycam çekemem senii zaten cose yi gördüm sende başımı şişirdin zaten
annem:Şaşırdım mı ohh özür dşlerim
Ben:Anne o şaşırdım mı deil başımı şişirdin dedim.
İnş. KOmik oldu :D
nrsn yazdı:
Ayıldığımda beyaz bir odadaydım.Yanı başımdaysa Cose duruyordu.Evet bu Cose'dı.Etrafa biraz baktım ve gerisini hatırlamıyorum.Çünkü.....
Zaten hikaye böyle devam etmese şaşardım hep kırmızı beyaz vb. odadayım yanı başımda jack kevın vb. duruyo bilmem ne bilmemne :D :D :D :D :D :D :D:D:D
Bir daha güzellik yarışmasına katılmak istemiyorum.(Güzellik yarıması bence boş iş. Bence aklını kullanmalı.) Yarışmaya katıldım. Herkes dikkatle beni ve elindeki camdan kutuya bakıyorlardı." Bu kutu sizi dünyanın bir ucundan diğer ucuna hatta bilinç altınızdan hayallerinize götürecek sadece düşünmeniz yeterli. Kim gönüllü olmak ister?". Etraf kutuyu izliyordu. Birden insan boyutunu aldı ve biraz daha büyüdü büyüdü ve artık içine insan(lar) sığabilir hale geldi. Şaşırma sesleri yükseliyordu. "Korkmanıza gerek yok, yemez" dedim. Şimdi de yüzlerinde tebessüm görüyordum. Bir kaç kişi el kaldırdı. İkisi kız biri erkek olmak üzere üç kişi çıkarttım. "Herkes sırayla binecek ama binmeden önce nereye gideceğinize karar verin yoksa olmadık bir yere ışınlanabilirsiniz. Bu fotoğraf makineleriylede etrafı çekin. Sadece 5 dakikanız var umarım saatiniz vardır.". Herkes gittikten sonra etrafa "Normalde bu makine siz nereye giderseniz gidin yanınızda gelir fakat çok kişili ve onlarının dönüşlerini kontrol edebilmem için makine burada kalıyor.Onlrı bir hayat boyunca burada tutabilirim yani." yüzler buruştu."Tabii ki öle bir niyetin yok" dedim ve gülümsedim. Buruşan yüzler eski halini aldı. Saat gelmişti. "eveet zaman doldu" düğmeye bastım ve ve herkes sırayla çıkıyordu. ilk kız gülümsüyordu, diğer kız somurtmuştu diğeri ise şaşkındı. Gülümseyene bakım
"evet, ne gördün?"
"Ben geleceğe gittim. Mimar olmuşum ve ofisimde var ve masamın üzerinde Mrs. Kate Williams yazan bir biblo vardı." fotoğrafları bilgisayara aktardım.herkes kızın geleceğine bakıyordu.
" Bu makine bize geleceğimizi göstermez gelecekte ne olmak istediğimizi gösterir,sanırım hayaline gimişsin" diğer kıza döndüm "Sen?"
"Ben sevgilimin yanına gittim. Beni aldatıyordu. Oracıkta ayrıldım.".
"Sanırım fotoğrafları göstermek istemezsin değil mi? Sen de şimdiki zamana gitmişsin." Oğlana döndüm " Peki ya sen?"
"Ben geçmişe sanayı inkılabının olduğu zamana gittim. Yani devletimizin güçlendiği Osmanlının gerilediği döneme. Gerçekten ilginçti...O zamanın görüntüsü, kıyafetleri, dükkanları...İşte fotoğraflar." Fotoğraflar herkesi şaşırtmıştı anlaşılan.
" Evet gerçkten yararlı bir gezi olmuş. Yerlerinize geçebilirsiniz. Benim sununmum bu kadar, beni dinleyenler için (okuyanlar) çok teşekkür ederim." Juriler notlarını veiyorlardı. Hyecanlıydım...
Son olarak düzenleyen crazychan (2012-08-21 11:43:09)