Giriş yapmadınız.
fkirlerim burada umarım begenirsiniz...
1-) bence giysi dolabımız bu sekilde olmasın içine kıyafetleri istedigimiz gibi dizmeyelim kapaklı bi dolap olsun tıklayınca envanter gibi ya da esyalarım bölümündeki gibi bişey açılsın yan yana dizilmiş halde olsun ordan seçip alalım
2-) hayvanlarla ilgili olarak bence yumurtalar satılsın alınca kırılıp acılsın içinden sansımıza degişik kuslar cıksın cok tatlı olabilir
3-) bence dollzlar dönsün yan veya arkası dönük falan o duruslara göre elbiseler olsun mesela sırt dekolteli elbiseler olabilir arkası dönük oldugunda hoş durur
4-) oyuna diger dollzlarla oynayabilecegimiz bilgi yarısmaları eklensin kazanırsak xp,güzellik sanat zeka ve karizmayı 1 tane ilerletmek için puanlar,birkaç$$$,aksesuar,ohmygames için para veya jeton cıksın böylece oyuncular oyunda daha cok eglenebilir daha cok vakit gecirebilirler diye düsünüyorum sizce de haklı mıyım??
bilgi yarışmalarının soruları da hem genel kültürden hem ohmydollzdan hazırlanabilir
Fikirlerini çok beğendim canım inş. gerçekleşir :D 5.si hariç bence moda ile ilgili sorular olsun çünkü bu oyun bir moda oyunu daha uygun olur
tesekkür ederim begendigine sevindim özellikle de birincisi olursa cok işimize yarayacagını düsünüyorum bazen kıyafetleri dolaba sıgdırmak gercekten zor oluyor
candypink1 yazdı:
3-) bence dollzlar dönsün yan veya arkası dönük falan o duruslara göre elbiseler olsun mesela sırt dekolteli elbiseler olabilir arkası dönük oldugunda hoş durur
bu güzel olur bnce sırt dekolteli elbiseleri severim :D
candypink1 yazdı:
1-) bence giysi dolabımız bu sekilde olmasın içine kıyafetleri istedigimiz gibi dizmeyelim kapaklı bi dolap olsun tıklayınca envanter gibi ya da esyalarım bölümündeki gibi bişey açılsın yan yana dizilmiş halde olsun ordan seçip alalım
Iste bu fikrini cok begendim
hepsini bir arada yazsaydın keşke :(
Güzeel