Giriş yapmadınız.
feez i paraya çevirebiliyoruz parayıda feez e çevirelim ? ama feez önemli birşey olduğu için değeri biraz yüksek olabilir ?
Güzel fikir:)
süper bi fikir ama yapıcaklarını sanmıyorum :(
gamzemo yazdı:
feez i paraya çevirebiliyoruz parayıda feez e çevirelim ? ama feez önemli birşey olduğu için değeri biraz yüksek olabilir ?
Evet bencede .d
gamzemo yazdı:
Süper bir fikir ama yapmazlar bence öyle
slmm süper fikir arkadaşlar:news:
gamzemo yazdı:
MUHTESEM bir fikir,ama yapicaklarini hic hic ama hic sanmiyorum..:(
gamzemo yazdı:
yapabiliriz mi?
Fikir Şahane. Kabul etmezler diye düşünüyorum .
Aynen canım 3crayz'ye katılıyorum :)
Biraz Uğraşın ,Çabalayın o zaman.Size İyi Çalışmalar..
süper fikir ama yapmazlar
Harika ama yapılamaz.Çünkü zaten oyun düzenlenmesi vb. çalışanlar var.Bu kişilerin maaşı nereden karşılanabilir ki?Hem zaten böyle bir düşüncenin gerçekleşeceğini düşünmüyorum.
acaba feez yerine $$$'ler parayla olsaydı yada vıp diye bir şeyi hemen çıkartıp maaşları ondan alsaydılar $$$ ve feez'ler bedava olurduvıp eşyaları az olurdu hatta vıp eşyaları olmazdı sadece vıp müşterilere daha fazla ilgi gösterilirdi
Güzel fikir Ben daha denemiştim olmamıştı :D Ya da mesela arkadaşımızın doğum günü var ona hediye göndereceğiz ama fee'zimiz yok. Bu hiç hoş olmuyor işte. Buna da bir çare bulurlarsa seviniriz *-*