Giriş yapmadınız.
balkondaydk annem içerde karpz kesiyrdu adama karpuzun kabuğunu attım ama daha karpuz varken adamzn yüzüne geldi .adam sinirlendi bende içeri kaçtm.
daha varrrrr
Ben küçükken arkadaşlarımla bisiklet biniyordum bakkalcının teki çocuklar burada binmeyin dedi ben nedenmiş o istedğimiz yerde bineriz dedim biraz tartışttık sonra adama beğenmiyorsan gidebilirsin dedim adam : ne? dedi. Bende zıt eren koyü diyince adam sinirlendi sopayı alıp bizi mahalleye kadar kovaladı bizde saklanacak delikler bulup saklandık :) çok korkmuştuk birde ben küçükken mahallenin tüm kadınlarıyla kavga ederdim herkez benden korkardı tabi şimdi oyle değilim :D
Birde küçükken arkadaşlarımla beraber bir keresinde sigara içmiştik xD
gülmktn yopıdm altma :D
birgün kankalarımla pijama partisi yapıyoduk annemlere uyuyo numarası yaptık onlarda uyuyunca gidip kardeşimin yüzüne mal fln yazdık:D sonrada annemin bütün makyaj malzemelerini camdan attık:D annemde sabah bizi haşladı:D
Ruffles PaketLerinin Arkasında Yazn Ruffles PatLatmayı Yaptk xD SaDece AnnemLeR UyanDı xD Ama HeR YeR Cips OLmustu
c3r3n1w0 yazdı:
Ruffles PaketLerinin Arkasında Yazn Ruffles PatLatmayı Yaptk xD SaDece AnnemLeR UyanDı xD Ama HeR YeR Cips OLmustu
Oo :DD:D Bayağı bir çılgıncaymış :D
Ahaahahhahah :D Denemem lazım Zeliha
Bir kızın sacına okulda sakz yapştrdım anladgında bni kovaladı
mertgh yazdı:
:D :D :D :D neden böyle bir şey yaptın ki canım gıcık mı oluyordun kıza :D
Ah bizim sınıfta olsan da Büşra denilen bir kız var çok gıcık ona da bir tane yapıştırırdın :D
Son olarak düzenleyen gaza32 (2013-07-25 21:00:22)
Yani pek fazla yok ama ;
Arkadaşımın sevdiği çocuğu evine kadar takip edip o eve girdikten sonra da peşinden dairelerinin önüne kadar girmiştik. Tam asansörün içindeyken onların kapı açıldı ve babaannesi burada ne aradığımızı sordu. Cevap veremeden asansör kapısı kapandı ve kurtulduk :D
Birde buradan önce kayıtlı olduğum forumda,moderatörlerimiz çok acımasız ve soğuk insanlardı. Bizimde tüm forum tarafından tanınan bir grubumuz vardı. Moderatörlerimiz bizi hiç sevmezdi çünkü yeni üye olan bir kişi onlardan önce bizi tanırdı. Neyse birgün tartıştık ve bizi banladılar xd Beni aradan kaçırmıştılar :D bende ajan olarak o sitede aktif olmaya devam ediyordum. Bizim grup onların rakip forumundaydı. Orada konuşurken yanlışlıkla ajan e dediler bana. Tabi onlarında rakip sitelerinde ajanları vardı ve bu ajanlar bunu gidip baş moderatore söylediler. Bir gün siteye girdim ve Bam! Banlanmisim xd hemde altında bir notla : Naber ajan e? Diye başlayan bir nottu xd tabi o şokla bilgisayarin başında bi süre mal mal ekrana bakmıştım :D
gaza32 yazdı:
mertgh yazdı:
Ah bizim sınıfta olsan da Büşra denilen bir kız var çok gıcık ona da bir tane yapıştırırdın :D
O kız sinirlenince kızsada cok guzl laflar ediyordu o laflar hakarret olasa bile hosuma gidiyrdu buda onla ugrasmamı degerli kılıyordu .:D bi kere desu tabancası getirmiştim okula oturacagı sırayı az ıslatmıstım farketmeden otrdu snra bi kalktı bna döndü bnm yaptgmı naslı bildigine sastım :D o zamanda kovalanmıstım
mertgh yazdı:
gaza32 yazdı:
mertgh yazdı:
Ah bizim sınıfta olsan da Büşra denilen bir kız var çok gıcık ona da bir tane yapıştırırdın :DO kız sinirlenince kızsada cok guzl laflar ediyordu o laflar hakarret olasa bile hosuma gidiyrdu buda onla ugrasmamı degerli kılıyordu .:D bi kere desu tabancası getirmiştim okula oturacagı sırayı az ıslatmıstım farketmeden otrdu snra bi kalktı bna döndü bnm yaptgmı naslı bildigine sastım :D o zamanda kovalanmıstım
yaramaz seni :D
gaza32 yazdı:
Ben küçükken arkadaşlarımla bisiklet biniyordum bakkalcının teki çocuklar burada binmeyin dedi ben nedenmiş o istedğimiz yerde bineriz dedim biraz tartışttık sonra adama beğenmiyorsan gidebilirsin dedim adam : ne? dedi. Bende zıt eren koyü diyince adam sinirlendi sopayı alıp bizi mahalleye kadar kovaladı bizde saklanacak delikler bulup saklandık :) çok korkmuştuk birde ben küçükken mahallenin tüm kadınlarıyla kavga ederdim herkez benden korkardı tabi şimdi oyle değilim :D
Birde küçükken arkadaşlarımla beraber bir keresinde sigara içmiştik xD
Şu an sigara içmiyorsun değil mi
yok ya ne içeceğim canım o küçüklük yaramazlıklarımdan biri sadece bir kere yaptık :D