Giriş yapmadınız.
şimdi ben bir masal başlatacam ama bu moda ile ilgili olsun sizde devam ettireceksiniz
bugün hava çok güneşliydi tam....
balkona çıkacağım anda. Aklıma bilgisayarımdan 2012 kıyafet ve saç modasına bakıp uyum sağlamak geldi :D
Son olarak düzenleyen 54sakarya (2012-05-25 15:16:18)
hemen bilgisayar ı açtım ve tüm güzel kıyafetlere aşık oldum
Ve cantami aldigim gibi AVM-e gitdim
AVM'nin önünde ünlü film yıldızı Kevin Johnson'nın gazetecilere röportaj verdiğini gördüm . Onun yakışıklılığına o kadar dalmışım ki... Şımarık bi sarışına çarptım!
aşık olmuştum ama kevin johnson a değil vitrindeki lila yazlık elbiseye.
fiyat etiketine baktım ki bakmaz olaydım ... O anda yıkıldım.
Son olarak düzenleyen tofitasonki3 (2012-06-01 12:09:42)
elbise tam 15441351258600000000000 dolardı
Ama o elbiseyi ne olursa olsun almalıydım.Elbiseye öylece bakakalmışken arkamdan birisi sırtıma dokundu.Vee arkamı döndüğümdee o kişi...
Kevin johnson-du
işte elbise ellerimdeydi! Ve birden...
Bayıldım Kevin johnson Elbiseyi tutup beni kaldırdı elbiseye baktığımda yıpranmıştı çok üzüldüm ama aynı elbiseden 3 tane vardı kevin johnson ondan bir tane daha aldı çok sevindim...
Hemen bir kabin bulup o elbiseyi giydim
Kevin elbisenin çok yakıştığını söylediği anda şarı kafa kevin'ın kollarına girdi ve bana garip garip bakarak "bu kızın burda ne işi var?" dedi! meğerse ünlü Kevin Johnson'nın sevgilisi Jane Doe'muş! Şaşırmamak gerek...Nasıl da heyecanlanmıştım! Aklımı karıştıran tek şey o elbiseyi almanın amacı neydi?
belkide bana aşıktı
Son olarak düzenleyen ulf (2012-06-07 12:25:37)
sevgilisine artıkbitti jane dedi
ve ekledi "artık göreşemediğimiz günler bitti ben sadece mağazaya kazandırmak istedim nasıl olsa o senin mağazan..." o andan sonra yüzüme yalancı alaycı bi gülüş attı. Sarışın kızsa saçını savura savura "Ahh! çok incesin ama alıcaksan şüphelendirmeden al bazıları yanlış anlayabilir. Hem artık beraberiz o zaman biraz dondurma yiyelim" dedi. Aman Allah'ım nasıl ezik duruma düşmüştüm hemde ünlü bir yıldıza...Ayrıca ben sanki elbiseye muhtaç fakir bir kız gibiydim. Çok kızdım artık onun Fanı değilim!Olmayacağım da!
ertesi gün kapı çaldı ve...
kapıyı açtığımda Kevin Johnson karşımdaydı benimle konuşmak istediğini soyledi
bende kabul etdim benim çok güzel olduğumu soyledi ve onun tanıdığı bir arkadaşı varmış ünlü bir tasarımcıymış benim arkadaşına modellik yapmamı istedi ben biraz düşündüm ve.........
sinirimden hayır dedim :) biraz naz olsun dimi
KEVİN EMİN MİSİN DEDİ?
HAYIR ..MODEL OLMAK İSTİYORUM..
KEVİN ADIN NE DİYİNCE ÇOK MUTLUYDUM
ADI...ADI.. AAADIM MELİKE...
TAMAM O ZAMAN GÖRÜŞÜRÜZ DEDİ VE GİTTİ
yarın sabahın köründe beni evinden aldı model olmam için, dolabımdaki bütün giysileri çöpe atmamı söyledi ama ben kıyamadm .çok moda kıyafetler aldk .ama bazıları çok dar .kilomu aldm yoksa ben ...:/
ben de tamam deyip elbiseleri mi çöpe attım ama bir taesine kıyamadım kevin johnson un hediye ettiği elbiseye kıyamadım kevin johnson ee dedi ben de bu elbiey atamam dedim.