Giriş yapmadınız.
bence kıyafet aramak çok uzun sürüyor mesela bi şapka arıyorum her mağazanının her bölümüne tek tek bakmak...mesela önce nistediğimizi bsonra da rengini belirteceğimiz bir arama motoru olsa çok iyi olurdu
çok sağol düşüneceğiz :D
güzel fikir xD
çok iyi fikir.
bncede çok iyi olur yeni relooking gibi:D
iyi fikir ama bu özellik stardoll da var arayacağın mağazaları ürünün rengini pantolon , etek , bluz vs. neyse onu seçiyosun arıyosun ve çıkıyor biraz farklı olmalıyız şöyle olabilir ;
bir mağazaya gireriz aksesuvar olmaz sadece ona tıklayınca yanına yhada altına ek bölmeler açılsn ufak orda şöyle yazsın ;
1:Kolye
2:Şapka
3:Peruk
4:Eldiven
5:Küpe
6:Dövme
7:Bileklik
8:Taç
9:birde o üstünüze eklediğiniz tüller veya parıltılar
alt bölmede böyle yazılabilir bulması dha kolay olur ( bnce )
ewt ve para miktarıda seçelim paramıza öre eşya aramak 2 saatimizi alır.
Bence de cok güzel bir fikir. Ben de şöyle bir sey düsündüm; lucy0601 dedigi gbi bir arama motoru olsun. O arama motorunda istedigimiz esyanın rengini falan kendimiz secelim. Daha sonra para miktar kutusu olsun. Örnegin elimizde 5 $$$ bulunmakta. Para miktarı kutusunda 0-5 $$$ arası istedigimiz esya gbi bisey olsun. Böylece daha rahat ve cabuk ulasırız hedefimize .. :)
banu1247 yazdı:
Bence de cok güzel bir fikir. Ben de şöyle bir sey düsündüm; lucy0601 dedigi gbi bir arama motoru olsun. O arama motorunda istedigimiz esyanın rengini falan kendimiz secelim. Daha sonra para miktar kutusu olsun. Örnegin elimizde 5 $$$ bulunmakta. Para miktarı kutusunda 0-5 $$$ arası istedigimiz esya gbi bisey olsun. Böylece daha rahat ve cabuk ulasırız hedefimize .. :)
cnm eğer bunlar olursa oyun ohmydollz değil stardoll olur böyle olmasını istiyosanız peki olsun bn sadece farklı olmamızı istemiştim . . .
ewt ya bencede güzel olur bi dollzuma pencere alacağım ama hiç bi yerde akşam olan güzel bi pencede bulamadım pencereye yazsak arama yerine hepsi çıksa karşımıza
evet cok güzel bir fikir cnm
evet bu olursa çok daha kolay olur :D
selenagomez9 yazdı:
banu1247 yazdı:
cnm eğer bunlar olursa oyun ohmydollz değil stardoll olur böyle olmasını istiyosanız peki olsun bn sadece farklı olmamızı istemiştim . . .
Canım ben stardoll da dahil omd'dan baska oyun oynamıyorum. Ayrıca ben o yorumu yazarken baska bir oyunu degil LcWaikiki'nin sayfasını göz önüne alarak yazdim. Girip bakarsan anlarsin.