Giriş yapmadınız.
Arkadaşalr ben bu alnda kendime ait arkadaşlarımın elbıselerını kombınleyerek yatıgım bır yer :D
Yüzlerded yardımçı oluyorum :)
Beynirseniz dah acok gelicek :=P
BAŞLIYORUMM :)
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/gulbuk/ddddddddd.bmp[/img]
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/gulbuk/dddd.bmp[/img]
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/gulbuk/sasaf.bmp[/img]
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/gulbuk/dada.bmp[/img]
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/gulbuk/sa.bmp[/img]
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/gulbuk/ads%C4%B1z.bmp[/img]
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/gulbuk/sasaap%C5%9Fp.bmp[/img]
bunlar bu kadar sımdı yuzlere geldi sıra :P
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/gulbuk/ssssssss5.bmp[/img]
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/gulbuk/2.bmp[/img]
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/gulbuk/99.bmp[/img]
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/gulbuk/1.bmp[/img]
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/gulbuk/a.bmp[/img]
bu kadar bu sonuncusunun gozlerı komık oldu ama yıned cok seker yorumlarınızı beklıyorum :))
not=) Bu tasarımlar miley1999eda dollundan yapılmıştır :)
Son olarak düzenleyen herenisss97 (2012-04-04 19:44:27)
Görünüyor mu ?=)
hyrr
Resimler gözükmüyor canım, başka bir siteden yükle. resimup.net --> Burdan olabilir
görünmüyor.
gözükmüo
Bilgisayardaki yerini göndermişsin canım