Giriş yapmadınız.
Doğum günlerini kutlamak için evinde parti düzenlemeliyiz.
Herkesin bir posta kutusu olmalı ve burada davetiyeler yada doğum gününü kutlamak için süslü kağıtlara yazıp postanın içine atıla bilmeli..
Dollzunun aldığı günden 1 yıl geçtikten sonra ona bir hediye felan yollanmalı..http://www.gulum.net/kartlari-resimleri … kart14.jpg
Böyle kartlar olmalı değişik değişik yazmak istediğimiz şeyi üstüne biz yazmalıyızz..
Dollzlarımız aldığımız koltuklarda oturmalı,aldığımız yatakta yatmalı...
Ve onlara yemekler içecekler almalıyız günde acıktığını yada susadığını bildirecek bir tablo gibi birşey olacak..
Dollzlarımız hasta olup onu doktara getirip ilaç verebiliriz çok gerçekçi olur..
Ev satın alalım yada bir apartmann..Kiracılar bulup kiracılar ayda kiralarını vermeli..
Sizce fikrlerim nasıl??
Son olarak düzenleyen kader105 (2012-03-27 21:32:15)
şu ilaç işi çok hoşuma gitti:D
Ne var biraz gerçekçi olacak hiç hasta olmaz mı bunlar...evet o fikir çok güzell:)
Güzel fikirler:)
Saol canımm=)
Başka yorum yok mu:(
Hadi birazdaha yorum.
Ve onlara yemekler içecekler almalıyız günde acıktığını yada susadığını bildirecek bir tablo gibi birşey olacak..
Dollzlarımız hasta olup onu doktara getirip ilaç verebiliriz çok gerçekçi olur.. Bunları beğendim iştee :)
EVET onlar çok güzel..
canım bence guzelde oyunu sims gibi yaptnız :D omd burası <3
Biraz öyle oldu:D
Son olarak düzenleyen kader105 (2012-03-29 14:49:32)
başka yorum yok mu?:(
Bencede çok güzeller hepsi olsa ne güzel olurdu ama..
fatmag yazdı:
Bencede çok güzeller hepsi olsa ne güzel olurdu ama..
Sağol canım.Evet olsalar çok güzel olurdu.
coook guzle ben de istediklerinden istiyorum
gamzeelif yazdı:
coook guzle ben de istediklerinden istiyorum
![]()
Saol canım:)
bnmde kira işi çok hoşuma gitti ♥♥♥
Çok haklısın cnm <3
owery yazdı:
bnmde kira işi çok hoşuma gitti ♥♥♥
=)Saol canım:)
beautifulle yazdı:
Çok haklısın cnm <3
Saol canım..=)
Başka fikirlerime katılanlar aranır:D
Yorumlar..
Ya daha fazla yorum hadi kızlar..:)
çok güzellerde bencede biraz sims gibi oldu:D ama harikalar bir şey unuttun ben onu söyliyim bizim dollzumuzu ziyaret eden dollzlar görünsün onlarla konuşalım bir şeyler ikram edelim ama yinede harikalar bravo:)
Aselya yazdı:
çok güzellerde bencede biraz sims gibi oldu:D ama harikalar bir şey unuttun ben onu söyliyim bizim dollzumuzu ziyaret eden dollzlar görünsün onlarla konuşalım bir şeyler ikram edelim ama yinede harikalar bravo:)
![]()
![]()
![]()
bu ziyaret eden dollzlar gözüksün fikri stardoll denilen iğrenç oyuna bnezemedi mi senceee?
kedicagla yazdı:
Aselya yazdı:
![]()
![]()
![]()
bu ziyaret eden dollzlar gözüksün fikri stardoll denilen iğrenç oyuna bnezemedi mi senceee?
bence çok gerçekçi güzel olur.....
kader105 yazdı:
kedicagla yazdı:
Aselya yazdı:
![]()
![]()
![]()
bence çok gerçekçi güzel olur.....
ok nasıl isterseniz:D ama sd'de var bu:)
kader105 yazdı:
Doğum günlerini kutlamak için evinde parti düzenlemeliyiz.
Herkesin bir posta kutusu olmalı ve burada davetiyeler yada doğum gününü kutlamak için süslü kağıtlara yazıp postanın içine atıla bilmeli..
Dollzunun aldığı günden 1 yıl geçtikten sonra ona bir hediye felan yollanmalı..http://www.gulum.net/kartlari-resimleri … kart14.jpg
Böyle kartlar olmalı değişik değişik yazmak istediğimiz şeyi üstüne biz yazmalıyızz..
Dollzlarımız hasta olup onu doktara getirip ilaç verebiliriz çok gerçekçi olur..
Ev satın alalım yada bir apartmann..Kiracılar bulup kiracılar ayda kiralarını vermeli..
Sizce fikrlerim nasıl??
fikirlerin harika