Giriş yapmadınız.
Selam Kızlar !
Haftanın OhMyDollz görevi kendini sinemaya adamak. Bir artist olmak ve birçok efsanevi sinema filmlerinde rol almak ! Ünlü ve sevilen biri olarak en iyi rolleri sen alacaksın !
'' Şöhret olma hayallerimin, gelecek filmimde gerçek olacağını umuorum. Bunun için mücadele ettim... Artist olabilmek için yetenekli olmak yetmiyor, bu seçici dünyada iyi satış, iyi yönetim ve kabullenmek de gerekiyor. Ama şimdi ünlü olmya başlıyorum, benzer şekilde. Julia Robinhood ya da Marion Cottillion gibi değil elbette... ''
OhMyDollz' da bu sinema macerasına katılın ve birçok hediye kazanın ! Büyük ödül, iki yeni özel oda olacak : '' Retro '' ( Siyah ve beyaz ) odası ve animasyonlu '' Konser Salonu '' odası !
Seviyeleri atladıkça, bir başka kahraman olur ve hediyeler kazanırsınız.
Azar azar, seviyeler zorlaşacak, fakat hediyeler de çok çok güzelleşecek !
Sorulara cevap verin ve hediyeler kazanın !
Macera sonunda 2 seçeneğiniz olacak. her iki son turu da 150 fee'z ödeyerek oynyabilirsiniz !
Eğer ilk turu oynarsanız , '' Retro ( Siyah ve Beyaz ) Odası '' ' nı kazanırsınız. Bu odaya koyacağınız tüm eşyalar, eski filmlerdeki gibi siyah ve beyaz görünecek.
İkinci turu tercih ederseniz , '' Konser Salonu '' Odası'nı kazanırsınız. Bu animasyonlu odada, dollzunuz gerçek bir star gibi dans edecek ve şarkı söyleyecek !
Bu orijinal arayış içinde olmak ve hediyeleri kazanmak için, Çarşamba günü saat 3'e kadar vaktiniz var !
OhMyDollz ' da İyi Eğlenceler !