Giriş yapmadınız.
FİKİRLERİM :
.2 haftada 2 macera yada kur
.omd'ye yeni kayıt olunca 40$$$ olabilir :)
.bir meslek olsun ve 10$$$ versin
.ßence çarkıfelek olsun her gün girdiğimizde 1 çeviriş hakkı kazanalım içinden para,feez,oda,giyim-aksesuar vb. şeyler olsun
.bence dollz'lara 3 defa oy verme olsun :)
.defilelerde kimler oy verdi görebilelim
.bence tuş kilidi olsun isteyen dollzunu donrurabilsin sonra yine açsın ve aynısı kimim ben bölümündede olmalı kopyalamasınlar diye
Son olarak düzenleyen selinntokat (2012-03-12 18:05:50)
canım hergün parayı çalıştıran bir makineye gerek yok :D zaten çalış düğmesine basınca çalışıyor bence para otamatik olarak gelsin . mağazalarda %50 hergün olursa olmaz o zaman anlamı kalmaz şşş şle oda açarsa biz boşuna açtırmış oluyoruz neden feez veriyoruz hem iki haftada 3 macera felanda neymiş :D bir tanesini zor yapıyoruz . çarkı felek ise sadece fransız serverinde var bizim serverleri gelmesi çok zor . olsa bile oda felanda olmaz :D zaten fransız serverinde kupa veriyorlar :D Ama kayıt olunca 40 şşş ve 10şşş lik bir meslek iyi olabilir. ayrıyetten defilede oy verenleri görmek çok iyiymiş :D
para makinesi öyle değil canım yani o kendiliğinden hergün parayı vericek mesela sen girmedin paran bosuna gitmicek macerada hepsinin günleri azalıcak tabi bende biliyorum 3 tane zor oldugunu :)) mesela her macera 4 gün :)
Bence maceraların 4 gün olması daha kötü normalde 6 şşş kazansan macera 6 gün olsa 36 şşş kazansan 14 şşş sende olsa 50 şşş ile maceranın 3 bölümü bitirirsin ama 4 günde hiç birşey yapamassın hem her macera +200 oluyor arada 150 feez kaynıyor yani 4 macera 800şşş ve 300 feez :/ bence ona hiç gerek yok ama oto şşş iyi hergün parayı ve anteraman yapsa iyi olur :)
seninde fikrini almış oldum tşk ederim
Rica ederim tatlım :) gerçekten değerlendirilmesi gerek bir kaç iyi fikir var diye düşünüyorum ♥
teşekkür ederim :)
ikinizin de fikirleri çok güzel ben buraya dün kayıt oldum bana yardım eder misiniz?
2.,5.,6.,9. fikirlerin süper bunlar olsa spr olur:)
Saol canım
Bnce Kabul Edılmelerı Cok Zor :D
nesi zor canım 12. ok kolay
nie zorki bide kendin fikir oluştur emeğe saygı
6.ßence çarkıfelek olsun her gün girdiğimizde 1 çeviriş hakkı kazanalım içinden para,feez,oda,giyim-aksesuar vb. şeyler olsun
Bu güzelmiş bence olmalıı
saol canım
bence burda hr gün 10 ŞŞŞ gelsin ve mağazalarda yüzde 20 indirim olsun yani biraz anlamı kalır çarkıfelek olmasada olr haftada 1 5 elbise gelse güzel olur ve takı gözlük kirpik elbise mobilya vb. haftada 1 gelse güzel olur biraz anlamı olsun yani hep herşey para ile olmz yni demi artk bıktık
ve selinntokat 60 ŞŞŞ neyine yetmiyor??
1. fikrin : cnm makinaya gerek yok bence çünkü her gün girip çalış demek zorunda kalıyoruz ve oyuna girmek zorunda kalıyoruz boylece oyunu takip ediyoruz madorotorlerin ve oyun kurucuların istedği de bu, bu yüzden kabul edeceklerini sanmıyorum :)
3. ve 7. fikrine katılmıyorum diğerlerine
katılıyorum olmasınıda çok istiyorum:aomd_bisous:
tatlumelek yazdı:
![]()
ve selinntokat 60 ŞŞŞ neyine yetmiyor??
Yetmiyor canım :)
yetmiyor:D derken anlamadım:P
güzel fakat 2 haftada 2 macera o saçmna para nasıl biriktirecez bitirmek için?
Güzel fikir meleğim