Giriş yapmadınız.
Merhaba Kızlar !
Burada sizlere, çerçevelerimi nasıl yaptığımı anlatacağım.
Öncelikle çerçeve yapmak için; bir zemin resmi , bir de parlayan gif resmi url/linki bulmalısınız.
Parlayan gif/glitter resim için tıklayın
Renk Kodları için tıklayın
Çerçeve Kodu
<p style="text-align: center;"><span style="font-family: comic sans ms,sans-serif; color: #ff0000; font-size: x-large;"><strong> </strong></span></p>
<p> </p>
<table border="2" cellspacing="6" width="442" height="302" align="center" bgcolor="#000000" background="PARLAYAN GİF/GLİTTER RESMİNİN LİNKİ BURAYA GELECEK">
<tbody>
<tr>
<td align="center" bgcolor="#000000" background="ZEMİN RESMİNİN LİNKİ BURAYA GELECEK">
<p> </p>
<span style="color: navy;">
<p><span style="font-size: medium;"><span style="color: #ffffff;"><span style="font-family: arial black,avant garde; color: #000000;"> </span></span></span></p>
</span>
<p><span style="font-family: comic sans ms,sans-serif; color: #ff0000; font-size: x-large;"><strong><br /></strong></span></p>
<p><span style="font-family: comic sans ms,sans-serif; color: #c0c0c0; font-size: x-large;"><strong> </strong></span><span style="color: navy;">
<p><span style="font-size: medium;"><span style="color: #ffffff;"><span style="font-family: arial black,avant garde; color: #000000;"><span style="color: #c0c0c0;"> </span><br /></span></span></span></p>
</span></p>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p style="text-align: center;"><span style="color: #ff0000; font-family: 'Trebuchet MS',Verdana,Arial; font-size: medium;"><span style="font-size: 14px; line-height: 30px;"><span style="color: #000000; line-height: normal;"> </span></span></span></p>
<p style="text-align: center; font-family: 'Trebuchet MS',Verdana,Arial; font-size: 14px; color: #ff0000; line-height: 30px;"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'; line-height: normal; font-size: medium;"> </span></p>
Bu kod temel çerçeve yapımı için idealdir. Çerçevenizi tamamladıktan sonra, profilinizden boyutunu istediğiniz gibi (çerçeve kenarlarından) değiştirebilirsiniz.
ÖRNEK
Zemin Resmi :
Parlayan Glitter Resmi :
Şimdi çerçeve kodunda zemin resmi ve parlayan glitter resmi dediğim yerlere, seçtiğim resimlerin link/url'sini yapıştırıyorum.
Çerçevemiz hazır, istediğiniz gibi içine yazı yazabilir, yazı tipini, rengini ve boyutunu değiştirebilir ve güzel resimler ekleyebilirsiniz.
Son olarak düzenleyen amylee (2012-01-28 18:58:05)
sayende daha açık öğrendik çok sağol ablacım sen bir tanesin
linkleri alamıyorum bizim bilgisayar english:D
kedicagla yazdı:
linkleri alamıyorum bizim bilgisayar english:D
resim linki almak için, resme sağ tıkla copy picture link/url gibi yazan yazıyı tıkla. o zaman resmin linkini kopyalamış olursun canım :)
tşk:)
çokk teşekkür ederim çerçeve yapabiliyordum ama şimdi daha güzel çerçeveler yapacağım
sağol meleğim.
Teşekkür ederiz ya, sayende + bilmem kaç isteyip çerçeve yapanlardan kurtulduk
url oluymu? bn url ile yaptım olamdı
yaptımmmm:))
sadece resimle yapamıyorum:(
saol abla sayenizde kitty li çerçevem de oldu
Bende Yaptım:) Çok teşekkür ederim:)
ben yeni gördüm ama yine bir şey beceremedim:pleur:
bizim için bu kadar emek harcıyosun çok iyisin ablacım teşekkürler :)
'' durucak mı orda?
abla ben linkleri kopyaladım loftuma ama glitter kodlarını yapıştırınca acayip bişi çıkıo yapamadım .d yardım et lütfen
Ya ben yaptım simsiyah bişi çıktı:(
Ablacımm yardım ett yapamıyorum bir türlü hep siyah oluyor:pleur:
kedicagla yazdı:
'' durucak mı orda?
'' bu işaret duracak canım :)
xXt4ty4n4Xx yazdı:
abla ben linkleri kopyaladım loftuma ama glitter kodlarını yapıştırınca acayip bişi çıkıo yapamadım .d yardım et lütfen
sen linklerini buraya yaz, ben sana çerçeve kodunu hallediyim cnm
Siyah görünenler, bir şeyleri eksik ya da fazla koyuyorsunuzdur.
Zemin rengi ve parlayan glitter resminizi buraya yazın, çerçeve kodunuzu ben yapıcam size
zemin fotoğrafıhttp://www.itusozluk.com/image/turuncu_10728.jpg
glitterhttp://www.commenthaven.com/glitter-tex … er_133.gif
bekliyorum vede çok teşekkür ederim ablacım özel mesaj olarak atsan kodu sevinirim .) nasıl rahat edersen.
xXt4ty4n4Xx yazdı:
zemin fotoğrafıhttp://www.itusozluk.com/image/turuncu_10728.jpg
glitterhttp://www.commenthaven.com/glitter-tex … er_133.gif
bekliyorum vede çok teşekkür ederim ablacım özel mesaj olarak atsan kodu sevinirim .) nasıl rahat edersen.
gönderdim :)