Giriş yapmadınız.
Mod. Pinquii oylamayı uygun gördüğünüz bir zamanda yapalım ama yarışma ve tasarımımızı hazırlama -başta belirttiğiniz gibi- tatile denk gelirse eminim herkes için daha iyi olacaktır. Kolay gelsin. :
Bence Rihanna olsun konumuz :)
Ya da Avril Lavigne :)
Hayır derseniz de moda renkler ile ilgili bir yarışma olabilir :)
peri elbiseleri
ece124 yazdı:
peri elbiseleri
bence deee!
Kış dollzu olsun. yılbaşını geçtik zaten :) <3
Arkadaşlar sizinde dbildiğiniz gibi artık kışa girdik. Kış denince benim aklıma soğuk renkler geliyo. Konu serbest olur, ama soğuk renklerle olur yada sportif olabilir.
Yada oyundaki bi moderatorün tarzı olabilir (amylee herenis pinquii vb.)
15 tatile kadar süremiz var kızlar en aktif olduğunuz zamanda yapacağım. O zamana kadar ortak bir karar alırız. Bu arada sürekli takipteyim okuyorum yazdıklarınızı
Ya hem d.günü de geliyor Rihanna'nın bence o olsun
tatile yarın girmiş oluyoruz hemen yapılacakmı ve yapalım
Son olarak düzenleyen Candyceren (2012-01-20 08:32:31)
evet kızlar neye karar verdik ?
kış benimde aklıma yattı karda giyilecek tasarımlar çizmeler kabanlar ne dersiniz?
Evet Çok İyi Olur Suu Abla :)) ♥
Herkes istediği bir ünlünün yapsa da olur bence :) altına kim olduğunuda yzar.
pinquii yazdı:
evet kızlar neye karar verdik ?
kış benimde aklıma yattı karda giyilecek tasarımlar çizmeler kabanlar ne dersiniz?
evet bencede
Yaww maskeli balo olsa konsept :D nasıl olur
sanatcı fıkrıde guzel ama haksızlık olur dıye dusunuyorum. Ben tek konu olması taraftarıyım yarın aksama kadar karar vermıs olalım kızlar bende onay alıp hemen baslatayım.
ama kaban yapmak zor olur hele benim gibi acamiler için :/ offf bilemedim yaa
bence ünlü işi güzel ama onu sonraya saklasanız daha iyi kızlar evet havalar çok soğuk
bu yüzden bende kabanlar şapkalar çizmler kışlık elbiseler taraftarıyım
Burada konulara ben karar veririm :) evet kızlar başka fikri olan varmı ? yok ise kış konusu olacak ayrıca kaban yapmakta zorlananlar için tek bir nesneyi zorunlu yapacağım geriye kalanlar sizin hayal gücünüze zevkinize kalmış :)
Bu arada katılanlar bana özelden msj atarsa sevinirim..
ben Suu ablaya katılıyorum
Msj atanları yazıyorum. Yarın yarışamayı başlatacağım. Ona göre msjlarınızı atın gerekirse 3 kişiyle yaparız.
Katılanlar listesi:
-- midilliseker
-- elinamm
-- crazychan
-- nazamina
-- zeynep114
-- ulf
-- nazmiyenur
Başka yazmadığım varmı ? Bugün akşam yarışma başlayacak..