Giriş yapmadınız.
valla herkeze tavsiye ederim kızlar:)hr gün okula giderken şeker ve süslü kız modası olarak
giyiniyorm:)tabii öğretmen ve müdür kızmıyo dersem yalan söylerim..............:(keşke
kızmasalar...:(ama yinede kralmmo yu bırakmadığım için çok şanslıyım............:::::))
Son olarak düzenleyen selenapink (2011-11-14 16:16:52)
tabikiii
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
size oyun vwericam poptropica girin bu oyuna
Şeker kız modası da değişik ve güzel:)
poptropicaya grddm mesla ad ve şfrmi yptm credits yazyo para mı istyo acaba ad ve şfre içn
ben okla gdrkn sslnp pslnmom çnkü kzcklrnı biliom sslnmk istom ama dspline gdrm bence kurallasra uyalm sslmylm sslnrsk bunun cezasını ya mdrn krşsnda yadas dsplinde çkr eğer dsplndeiseniz cezanıza ktlnmk zrnda klrsnz bence krlara uylm
bn daha çok salaş seviyorum okula converselerimle gidiyorum harley davidson fln:)
Şeker kız modası daha çocukça gibi gözükür amaa..
ve elbet ki gerçekten şeker kız ve süslü kız modası biraz çocukça gibi oluyor bence yaşımıza oygun giyinelim:ok:
Aselya yazdı:
ve elbet ki gerçekten şeker kız ve süslü kız modası biraz çocukça gibi oluyor bence yaşımıza oygun giyinelim:ok:
Katılıyorum canım :]]]]
benim saçım kısa uzatıcam şeker kız modasını az biraz biliyordum ama uygulamamıştım uygulamayı düşünüyorum bu sene