Giriş yapmadınız.
1.Biri seni arkadaşlara eklediğinde mesaj gelsin.Yani mesela ben birini eklediğimde ona ''Midilliseker seni arkadaşlarına ekledi.''diye mesaj gelsin.
2.Kuaför bölümü olabilir.Relooking'de ki saç şekilleri ile kısıtlama olmamalı.Kuaför bölümü olsun oda şöyle bir şey;Solda dollumuzun bele kadar saçları olur yanda saç renkleri,makas,düzleştirici vs. şeyler olur.Saçları boyar aralara farklı renkler konulabilir.Tabii ki bu 2$$$ den çok olacak :)
2. fikir güzel ama 1. gereksiz diye düşünüyorum. :)
1. fikri yeni arkadaş olanlar diye yazdım yani mesela ben nazlıcanla faceden arkadaş oluyorum ve o arkadaşlarına ekledi mi öğrenmek için loftuna gitmem gerekiyor çok arkadaşı varsa hepsini tek tek gezmem gerekiyor. :)
2. fikrin çok güzel canım beğendim:)
Son olarak düzenleyen gaza32 (2011-11-11 18:56:53)
2. fikir güzel olabilir yani evet evet bu olmalı yaa :D
ikisinede katılıyorum ama 2. si daha güzel
Harika fikirler
spr
Oooo çok teşekkürler :D
Heeey :) İlgilenecek yok muu
İyi fikirler ama 1. fikir olmasa da olur
Artık ilgilenecek var mıı?
bnce gzl fkir
Heey :)
iki fikrinde süper cnm :)
2. Fikrin gayet yaratıcı beğendim.
Fikirlerini okudum canım.. 2. fikrin güzel , uygun görülürse ileride yapılabilir :)
evt bnce de güzl fikirler ama bide 2.fikrin 2$$$ den fazla olmasın.
midilliseker yazdı:
1. fikri yeni arkadaş olanlar diye yazdım yani mesela ben nazlıcanla faceden arkadaş oluyorum ve o arkadaşlarına ekledi mi öğrenmek için loftuna gitmem gerekiyor çok arkadaşı varsa hepsini tek tek gezmem gerekiyor. :)
Aha adım çıktı :DDD
Bence de 2. fikrin güzel fakat 1. gereksiz :)
Ünlü oldun gız el salla :D
Annee Beniim Naaaz Burdan Sevgiler Özellikle Ian ' a ♥
1.fikre katılıyorum ama söyle arklara ekldiğide mesaj gelsin kabul ed reddet gibi.Bizim istmdğmz kşler eklemesin bizim eklemek istediklerimizinde haberi olsun.Bence.