Giriş yapmadınız.
Loftumuzda Bulunan eşyaları bir başka dolla açık arttırmayla yani olduğundan daha az ya da çok fiyata (istediğimiz fiyat işte) bir mağazada açık arttırmayla satalım. Yani;
Bir mağaza olsun,o mağazaya loftumuzda bulunan herhangi bir eşyayı koyalım fiyatıyla beraber..Eğer biri alırsa kaça sattıysak o fiyat bize gelsin.Okuduğunuz için teşekkürler(:
akıllıca :)
Teşekkürler:)
gaza32 yazdı:
katılıyorum fikrine canım inş. madorotorlerde beğenir :)
Amin Gülüm :D
amylee yazdı:
başka hesaplardan para biriktirip, sonra asıl dollzuna ucuza satanlar çıkar :)
Bu fikir kabul edilmez bana göre
ııı canım :D Belirli günler, Günde Belirli Sayıda Eşya Alınma olabilir :D 2 Günde 1 eşya gibi :P:D Öyle fazla hile olcağını sanmıyorum <3 :D
Kesinlikle açık arttrma olmalı ama en yüksek fiyatı veren kişi alır . Belli bir süre içinde mesela ; 1 saat içinde en yüksek fiyatı kim verdiyse o alsın . Başka dollzları olsa bile o eşyayı alamaz . Mağazamız olsun fikrine katılmıyorum . Açık arttırma diye bir yer açılıp kimin adına ne eşyası satılıyorsa o gözüksün öyle herkesin adına mağaza açılırsa karmaşıklık olur hatta böyle bir şey söz konusu bile değil .
brill yazdı:
Kesinlikle açık arttrma olmalı ama en yüksek fiyatı veren kişi alır . Belli bir süre içinde mesela ; 1 saat içinde en yüksek fiyatı kim verdiyse o alsın . Başka dollzları olsa bile o eşyayı alamaz . Mağazamız olsun fikrine katılmıyorum . Açık arttırma diye bir yer açılıp kimin adına ne eşyası satılıyorsa o gözüksün öyle herkesin adına mağaza açılırsa karmaşıklık olur hatta böyle bir şey söz konusu bile değil .
mağaza açılmalı
amylee yazdı:
başka hesaplardan para biriktirip, sonra asıl dollzuna ucuza satanlar çıkar :)
Bu fikir kabul edilmez bana göre
evet canım doğru solüyorsun,o zaman belirli bir sınır koyulur,ona gore satılır :)
Son olarak düzenleyen gaza32 (2011-11-08 12:54:15)
brill yazdı:
herkese ayrı mağaza olmıcak canım, sadece açık arttırma adlı bir mağaza olcak.Oraya içine karışık olan yani mobilya bölümleri aksesuar filan felan olcak kişinin adına mağaza olmıcak yani . satacağımız eşya hangi reona aitse orda çıkacak :)
evet bnde katılıorum kesinlikle açık arttırma olmalı
o kadar beyenip aldığım şeyleri artık kullanamıyorum
baska kisilere faydalı olabilir
54sakarya seni tebrik ediyorumçok güsel bir fikir
selencik yazdı:
evet bnde katılıorum kesinlikle açık arttırma olmalı
o kadar beyenip aldığım şeyleri artık kullanamıyorum
baska kisilere faydalı olabilir
54sakarya seni tebrik ediyorumçok güsel bir fikir
teşekkürler yorumun için canım:) modlarında beğenmesi dileğiyle :D:D
eski püskü giysileri satalım yha ama bize geri dönck para:D
kedicagla yazdı:
eski püskü giysileri satalım yha ama bize geri dönck para:D
evet para bize qelcek ama sadece 1 kısmı :D satılan fiyatın hepsi değil yani :D haksızlık olmasın :D Ayrıcada çok fazla yüksek fiyata satmak değil olduqu fiyattan daha aza satmk için limit olsun:D
Açıkcası ben en yüksek fiyata biririnin alacağını sanmıyorum Herkes kendi derdine düşmüş artık