Giriş yapmadınız.
Bu fikri çok düşündüm ve 1,2 günlüğüne istediğimiz kişiye istediğimiz kadar elbise vb. şeyler gönderme olsun..
Desteklerinizi bekliyorum !
Evet bence çok iyi olur..
Ayyy hemde ne güzel olurrr...Lütfen olsun !!!
Bence olsun hemde çok iyi olurr :=)
Evettttt çooookkkkk güzel olur İn. olurrr !
İyi güzelde bence bu fikrin amacından sapma ihtimali çok büyük.
-Rekabete dönüşebilir..Çünkü oyunda bir çok insanın birden fazla dollz hesabı var.Yani kendine oy verdiği hesaplardan kıyafette,eşya vb. de gönderirlerse hiç adil olmaz diye düşünüyorum...
bi taraftan öyle ama bence iyi fikirrr :)
katılıyorum bencede çok güzel olur :D
Olsuuuun :D
bencede bende katılıyorum.....
samyeli97 yazdı:
![]()
-Rekabete dönüşebilir..Çünkü oyunda bir çok insanın birden fazla dollz hesabı var.Yani kendine oy verdiği hesaplardan kıyafette,eşya vb. de gönderirlerse hiç adil olmaz diye düşünüyorum...
Sen öyle diyorsun ama aynı IP adresini kullananlar gönderemezse asla böyle bir sorun cıkmaz tatlım .. ßu gün ohmydollz 4 yasına girmiş bu hafta sürprizler varmış 1 - 2 günde böyle bişey yapsalar fena olmaz hany :D
Evettttt ♥
yha bnce dolldan dolla $$$ gönderme olsun
olsunn bencede cok gzl bir fikir... :)
ayy süper fikir gönderelim
İnşallah olurrrrrrrrrrr
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Destekleriniz için teşekkürlerrr..♥♥♥
ohmydollz'un 4.yaşı adına bu fikir olsun lütfennnnn.......
Eveeeeeetttttttttttttttttttttttttttttt
süper harika harika ötesi bir fikir
samyeli97 yazdı:
![]()
lotfuna baktımda birçok elbisen var elbiselerini birine vermemek için böle diyorsun
hem haksızlık olacak kişilerde yeni hesap açsın onlarda para ile bişi satın alsın sonra kendi lotflarına yollasınlar bunun neresi haksızlık :P
bence elbise gönderme çok ama çok iyi bir fikir karşı gelenler göndermesin allah allah
hemde samyeli sende msjlarını kimseden ayarlarsın kimsede sana msj yollamazz bu sana iyi fikirr
Evet doğru söylüyorsun
Güzel olur :D Ama kendine gönderme ihtimaline karşı hediye kuponu ile gönderilsin.O zaman mantıklı olr :D
midilliseker yazdı:
Güzel olur :D Ama kendine gönderme ihtimaline karşı hediye kuponu ile gönderilsin.O zaman mantıklı olr :D
bu da güzelmis
hem bu asekilde amacindan sapmasi belki azaltilmis olur