Giriş yapmadınız.
yeni kardeşim olucak sizce adı ne olsun?
yorum atanların elleri dert görmesin...
ECMEL
kız m ı erkek mi
bn söliyim kızzz çünkü bnm de kardeşim :)
hmm... 1 dk..
kız yazmayı unutmşum özür dilerim...
bnce kızın adı ~~deniz~~ olabilir yada ~~defne~~
Ece , Gamze , Naz , Azra , Nilay , Nur , Eylül , Su , Başak , Begüm , Berna , Simge , Beste , Sevgi , Yaprak , Öykü
teşekkürler analis :D
Ne demek ;)
maryse619 yazdı:
bnce kızın adı ~~deniz~~ olabilir yada ~~defne~~
2 tane kuzenim var büyük olanın defne küçük olanın deniz :)
Bence adı Hazal olabilir.
duru azra ilayda su defne nehir arya asya bahar buse çağla damla ece ezgi gizem gözde görkem hande hazal ırmak ipek iris mavisu özge yağmur yaprak zümrüt
çok fazla oldu galiba ama neyse yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
vede tebrik ederim cnm
Chantel olsunn.
Ama Türk istersen -Ayça-Başak-Ebrar- vs.
MikiMause200 yazdı:
Chantel olsunn.
Ama Türk istersen -Ayça-Başak-Ebrar- vs.
Alman olman, ki alman degilsin baban fransız yazdkların dogruysa.. Bu senın oyunda yabancı isim onermenı gerektirmez. Burası Türk serveri.. Bizler de Türküz.. Bu yuzden aileler yabancı isim degil Türk isim koyacaktır cocuklarına dogal olarak..
Hıı bide sunu söylemek isterim.. Oyunda bircok ksi Türk oldugu halde ybancı oldugunu iddia ediyor ya, iste onların gerckten Türk olduklarındn süphe ediyorum bazen .. Sözüm meclisten disari !
İsim önerisine gelince; Su, Defne, Eylül, Yagmur .. olabilir :)
Son olarak düzenleyen banu1247 (2011-10-31 21:08:36)
Kesinlikle GAMZE
Manolya olabilir benim çok sevdiğim bir isim :)
Ece (Benim ismim :D) , Balım , Yaprak , Sude , Buse , Ekin , Hazal , Hazan , Beren , Irmak , Yağmur , Beril , Mina , Elif , Duru, Zeynep , Nevin , Defne , Nil , Berra , Ela , Lara , Eylül , Azra , Mısra , Güneş , Nisan , Damla , Miray , Melek , Efsun , Gökçe , Efza ...
Çok bilinmedik olsun istiyorsan: Elis , Esila, Minel , Lina , Line , Mira , Hira , Dora , Almina , Almira , Lorin , Alisya , Kumsal , Armin , Nazar , Berin , Beliz , Lavinya, Özdeş
Derim ben hepsi çok hoş isimler ♥ Yazana kadar canım çıktı umarım beğenirsin yeni kardeşin sağlıkla dünyaya gelsiiin :)
Son olarak düzenleyen loriana (2011-11-01 15:24:32)
ışıl nisa nur
benilay
Melisa olsun xD
Eylül
Gokce
kızsa su olsun.ama değisiklik olur da erkek oldunu fark ederseniz kuzey.
Su
Nefees