Giriş yapmadınız.
aşağıdaki linkten indirebilirsizhttp://www.maxicep.com/program-linkleri … 72563.html
1* ETEK ÖRNEĞİ*
ilk önce eteğimin çerçevesini çizip içini boyuyorum
ardından bel bölgesindeki dikiş izlerini serbest seçim butonunu kullanarak çiziyorum ve
"burn" seçeneğindeki "temizle" butonu sayesinde kemer bölümünü, belirliyorum.
ardından, etek ucu kıvırma yerlerini iiki kat gösterebilmek için tekrar"burn-yakma"seçeneğini kullanıyorum.
dikiş görmek istediğim her yeri özgürce burn seçeneğini kullanarak belirginleştiriyorum.
eteğimi pileli yapmak istedim ve pilenin içte kalan kısımları karanlık olabileceği için "burn- yakma "seçeneğimi kullanıyorum.
dışta kalan yerler parlayacaktır elimden geldiği kadar pileleri belirginleştiriyorum.
ardından pilelerin gölgelerini etek uçlarınada yansıtıyorum.aynı hizada...
eteğimi özgürce ışıklandırıyorum *.*
kullanıma hazır.
eteğin etrafını çizdim ve kopyaldım.
hemen ardından yeni bir sf. açıyorum.gelişmiş seçenekler....
sayfamı saydam seçiyorum.
açılan sayfaya, önceden kopyalamış olduğumeteğimi yapıştırıyorum,
sıra eteğimi renklendirmeye geldi.
*copy-paste* 2. kez yapıştırdığımda fırçamı şeçip rengimi seçiyorum ve saydam olarak boyuyorum ki alta çizdiğim gölgele görünsün...
Örnek,
bir renklendirme bitirdiğim de tekrar yapıştır diyorum bu sayede çoğaltmış oldum.
ETEKLERİM HAZIR !
devam edecek....
Reu arkadaşımız kaldığı yerden devam edecek
2) şeffaf resim kaydetme ;
normal ''kaydet'' seçeneğini kullanırsanız gimp dosyası olarak kaydedecektir bu yüzden ''farklı kaydet'' diyoruz.
resmi adlandırırken; kelimenin sonuna !! .png !! ekliyoruz (etekler.png )gibi;
Son olarak düzenleyen reu (2011-08-11 18:43:20)
3) Kolay bluz;
bluzumu çizip içini boyadım ve Kayboaln kol aralıklarını burn- yakma seçeneğiyle belirginleştiriyorum.
ilk başta yaka kıvrılma bölgelerini ve dikiş izlerini tekrar burn yakma ve temizleme şeçeneği ile belirliyorum.
ardından bluzun ETEklerini ve kol Eteklerini Burn yakma şeçeneği ile koyulaştırıyorum.
Omuz dikişlerini iyice belirledim.;
omuz dikişleri ve kola araları çok belirgin durmamaları için; programda su damlası şeklinde bulunan;Blur'' şeçeneğini kulanarak bulanıklaştırıyorum ^^, (ölçülere dikkat edin:)
(güneş formalite icabı çizilmiştir) bluzuma nereden ışık vurmasını istediğimi düşünüyorum ve o bölgeyi ''serbest seçim seçeneği ile çizip '' burn ^' seçeneği ile aydınlatıyorum
gölgede kalabileceğini düşündüğüm yerleri ''burn-yakma ''seçeneği ile karartıyorum.
ardından dirsek içlerinin karanlık olabileceği düşüncesi ile çizip ''yakma '',,,
Bluzum hazır artık yukarıda(etekte ve şeffaf) kaydetme anlatımlarını inceleyerek İşimi Bitiriyorum ^^,
renklendiriyorum.
------------------------------------------------------
Son olarak düzenleyen reu (2011-08-11 17:42:11)
3) saç yapımı '.'
saçımın çerçevesini çizdim ve içini boyadım.
artık üsttede gösterildiği gibi kaydedebilirim.
Sorularınıza Açığım ;}
Son olarak düzenleyen reu (2011-08-12 18:31:39)
çok zor ya , ama elbise tasarımım iyiydi keşke size de gösterebilseydim...
ben bir sey sormak istiyprum o burn yakma yi önce yakmak istediginzi yeri secip mi ykaiyorsunuz yoksa kendimi seciyor
12345qwert yazdı:
ben bir sey sormak istiyprum o burn yakma yi önce yakmak istediginzi yeri secip mi ykaiyorsunuz yoksa kendimi seciyor
serbestseçim kullanarak kendin çiziyorsun sonrada YAKıyorsun.
desenle çalışmayıda anlatacağım.....
reu yazdı:
12345qwert yazdı:
serbestseçim kullanarak kendin çiziyorsun sonrada YAKıyorsun.
desenle çalışmayıda anlatacağım.....
tesekkür ederim
pantolon ve elbise yapimini da koyacakmisiniz:?
qwertz12345 yazdı:
pantolon ve elbise yapimini da koyacakmisiniz:?
ben temelteknikl eri öğretmeye çalışıyorum,
teknikleri öğrendiktenten sonra elbise ve pantolonunuzu kendiniz tasarlayabilirsiniz sanırım..
ama başka teknikler öğrendikçe öğreteceğim o teknikleri kullanırkende pantolo nelbise Örnekleri verebilirim :)
tesekkürler isime cok yariyacak:aomd_bravo:
Ben bişey anlamadım.Elbisenin üst bölgesinde açıktan koyu renge doğru yaptınız ya renk mi değiştirdiniz ?
Kartanesii yazdı:
Ben bişey anlamadım.Elbisenin üst bölgesinde açıktan koyu renge doğru yaptınız ya renk mi değiştirdiniz ?
renk değiştirmiyorum sadece ışık vermesi için,,,
ne kadar cesur tonlamalar kullanırsam o kadar orjinal görünecektir ;)
reu yazdı:
Kartanesii yazdı:
ne kadar cesur tonlamalar kullanırsam o kadar orjinal görünecektir ;)
Çok teşekkür ederim.Ayrıca yardımların için saol :)
Kartanesii yazdı:
reu yazdı:
Kartanesii yazdı:
ne kadar cesur tonlamalar kullanırsam o kadar orjinal görünecektir ;)Çok teşekkür ederim.Ayrıca yardımların için saol :)
>>>yeni<<< bir sayfa açarken karşına çıkan yerde +GELİŞMİŞ SEÇENEKLER diye bir yer var ,onu seç yeni şeyler açılacak orada şeffaflık ayarını seç ^^,
Son olarak düzenleyen reu (2011-08-22 15:28:30)