Giriş yapmadınız.
Başlıktanda belli olduğu üzere Ohmydollz'da kendi tasarımlarımızı dikmemiz gerekir. "Yok bu zaten stardollda var, yok şu zaten bu oyunda var" diyecek tatsızlık çıkaracaksanız "Lütfen" yorum yazmayın. İllaki Stardoll'da olması Yöneticilere Tıpatıpını Omd'a getirin demem anlamında değil. Yaratıcılığımızı ortaya çıkarmamız gerek, aklımda çok elbise modeli var. Hepsi için öneriler bölümüne istek yazmam mı gerek ?
Tasarımlarımıza;
Dikeceğimiz Elbise şeklini seçerken Şablon Kataloğu içinde Mutlaka KORE GİYSİSİ şablonu Olmalı!
Sim, Parıltı Ekleyebilmeliyiz,
Resim, karikatür gibi şeyleri elbiselerin üstüne basabilmeliyiz,
Kumaş seçeneklerinde leopar, kaplan vs. gibi kumaş türleri olmalı.
Kurdele, fiyonk, değerli taşlar ekleme özelliğimiz olmalı.
Ayrıca dikişi otomatik olarak değilde iğne iplikle biz dikmeliyiz. (Kolay olarak Örn; çizginin üzerine fareyi sürükleyince dikmesi gibi)
Birden fazla elbiseyi birleştirerek bir kıyafet oluşturma.
Aksesuarların bir ücreti olmaması gerekir, Fakat elbisemiz hazır olduğunda belli bir $$$ Karşılığı alınmalı.
Ayrıca bu özellik yalnızca Premium yani 15 gün kayıt süresini doldurmuşlara görünmeli (OMD chat gibi)
Eminim ki "Bu elbiseleri birine hediye edebilelim" diyen biri çıkacaktır.Hayır, Elbiseler yalnız bize özel.
Ve daha aklıma gelmeyen eklemeler...
"Bunlar Stardollda var" diye arkadaşlarımıza bu yazım;
Oyun orjinal güzel fakat gelişip stardart atlmadıkça o çok sevdiğiniz Stardoll'a rakip olamayız dahi. Madem Hepiniz bukadar çok Orjinallik düşküsünüz hiç biriniz odasındaki eşyaları "döndürme, çevirme" özelliğini kullanmasın! Aynısı Stardoll'da mevcut. ;)
Son olarak düzenleyen lov3-0-3mo (2011-07-31 11:51:59)
%100 haklısın canım. Bunu bende diğer oyunculara anlatmaya çalıştım. Birsürü örnek verdim. Ama dinlemdiler. İnşallah seni dinlerler.
Şu an için çok fazla ama belki ilerde bu özellik eklenebilir :)
Güzel fikir :) ileri de olsa çok güzel olur.Yaptığımız tasarımlar altta görünür aynı defile gibi üç tane seversek 1 oy eklenir ayın tasarımı seçilir ve mağazaya konur :) (konmasa bile madalya verilir)
Moderatörümüzün dediği gibi şimdi için fazla ama oyunun sonraki günleri eklenebilir güzel fikir bence :)
Açıkçası ben Kore kıyafetleri dikmek için bu özelliği çok istiyorum, Madem ki Oyuna Kore Giysileri gelmeyecek hiç değilse amatörce diktiğim kıyafetleri giyeceğim. :)
Böyle daha iyi olur çünkü birisi birinden bir elbise görüyo onu mağazadan alıyo neredeyhe herkezde aynı kıyafet var. Defiledede 3 kişi aynı kıyafati giymişti bende hiçbirine oy vermedim değiştirdim. Çünkü neredeyse hepsi aynı idi.
lov3-0-3mo yazdı:
Başlıktanda belli olduğu üzere Ohmydollz'da kendi tasarımlarımızı dikmemiz gerekir. "Yok bu zaten stardollda var, yok şu zaten bu oyunda var" diyecek tatsızlık çıkaracaksanız "Lütfen" yorum yazmayın. İllaki Stardoll'da olması Yöneticilere Tıpatıpını Omd'a getirin demem anlamında değil. Yaratıcılığımızı ortaya çıkarmamız gerek, aklımda çok elbise modeli var. Hepsi için öneriler bölümüne istek yazmam mı gerek ?
Tasarımlarımıza;
Dikeceğimiz Elbise şeklini seçerken Şablon Kataloğu içinde Mutlaka KORE GİYSİSİ şablonu Olmalı!
Sim, Parıltı Ekleyebilmeliyiz,
Resim, karikatür gibi şeyleri elbiselerin üstüne basabilmeliyiz,
Kumaş seçeneklerinde leopar, kaplan vs. gibi kumaş türleri olmalı.
Kurdele, fiyonk, değerli taşlar ekleme özelliğimiz olmalı.
Ayrıca dikişi otomatik olarak değilde iğne iplikle biz dikmeliyiz. (Kolay olarak Örn; çizginin üzerine fareyi sürükleyince dikmesi gibi)
Birden fazla elbiseyi birleştirerek bir kıyafet oluşturma.
Aksesuarların bir ücreti olmaması gerekir, Fakat elbisemiz hazır olduğunda belli bir $$$ Karşılığı alınmalı.
Ayrıca bu özellik yalnızca Premium yani 15 gün kayıt süresini doldurmuşlara görünmeli (OMD chat gibi)
Eminim ki "Bu elbiseleri birine hediye edebilelim" diyen biri çıkacaktır.Hayır, Elbiseler yalnız bize özel.
Ve daha aklıma gelmeyen eklemeler...
"Bunlar Stardollda var" diye arkadaşlarımıza bu yazım;
Oyun orjinal güzel fakat gelişip stardart atlmadıkça o çok sevdiğiniz Stardoll'a rakip olamayız dahi. Madem Hepiniz bukadar çok Orjinallik düşküsünüz hiç biriniz odasındaki eşyaları "döndürme, çevirme" özelliğini kullanmasın! Aynısı Stardoll'da mevcut. ;)
%100 destekliyorum seni bende böle bişe olmasını çok istiyorum...
çok haklısın canım inşallah olur :)
canım yazdığın gibi evet o özellik stardoll oyununda var ve burası stardoll değil. farkına varman gereken şudur ki iki oyun da kendine hastır ve aynı özelliklerin (hepsinin) olmasını bekleyemezsin.. herneyse, bu fikir gerçekten güzel bişey, fakat sarah ve ekibi böyle bir seçeneği ohmydollz'da sunar mı bilmiyorum..