Giriş yapmadınız.

#1 2011-07-29 13:03:32

lov3-0-3mo
Membre
Gönderen: Mersin
Kayıtlı: 2010-01-22
İletiler: 46

-Kendi Tasarımlarımızı Yaratma-

Başlıktanda belli olduğu üzere Ohmydollz'da kendi tasarımlarımızı dikmemiz gerekir. "Yok bu zaten stardollda var, yok şu zaten bu oyunda var" diyecek tatsızlık çıkaracaksanız "Lütfen" yorum yazmayın. İllaki Stardoll'da olması Yöneticilere Tıpatıpını Omd'a getirin demem anlamında değil. Yaratıcılığımızı ortaya çıkarmamız gerek, aklımda çok elbise modeli var. Hepsi için öneriler bölümüne istek yazmam mı gerek ?
Tasarımlarımıza;
Dikeceğimiz Elbise şeklini seçerken Şablon Kataloğu içinde Mutlaka KORE GİYSİSİ şablonu Olmalı!
Sim, Parıltı Ekleyebilmeliyiz,
Resim, karikatür gibi şeyleri elbiselerin üstüne basabilmeliyiz,
Kumaş seçeneklerinde leopar, kaplan vs. gibi kumaş türleri olmalı.
Kurdele, fiyonk, değerli taşlar ekleme özelliğimiz olmalı.
Ayrıca dikişi otomatik olarak değilde iğne iplikle biz dikmeliyiz. (Kolay olarak Örn; çizginin üzerine fareyi sürükleyince dikmesi gibi)
Birden fazla elbiseyi birleştirerek bir kıyafet oluşturma.
Aksesuarların bir ücreti olmaması gerekir, Fakat elbisemiz hazır olduğunda belli bir $$$ Karşılığı alınmalı.
Ayrıca bu özellik yalnızca Premium yani 15 gün kayıt süresini doldurmuşlara görünmeli (OMD chat gibi)
Eminim ki "Bu elbiseleri birine hediye edebilelim" diyen biri çıkacaktır.Hayır, Elbiseler yalnız bize özel.
Ve daha aklıma gelmeyen eklemeler...

"Bunlar Stardollda var" diye arkadaşlarımıza bu yazım;
Oyun orjinal güzel fakat gelişip stardart atlmadıkça o çok sevdiğiniz Stardoll'a rakip olamayız dahi. Madem Hepiniz bukadar çok Orjinallik düşküsünüz hiç biriniz odasındaki eşyaları "döndürme, çevirme" özelliğini kullanmasın! Aynısı Stardoll'da mevcut. ;)

Son olarak düzenleyen lov3-0-3mo (2011-07-31 11:51:59)

When someone dies in the grip of a powerful rape.
A curse is hern.
The curse gathers in that place of death.
Welcome to silent hill and Garez's world.

#2 2011-07-30 15:23:17

edac15
Membre
Kayıtlı: 2010-07-17
İletiler: 165

Re: -Kendi Tasarımlarımızı Yaratma-

aomd_bravo  %100 haklısın canım. Bunu bende diğer oyunculara anlatmaya çalıştım. Birsürü örnek verdim. Ama dinlemdiler. İnşallah seni dinlerler.

OHD özledim hemde çok uzun zamandır giremedim :):):):)  aomd_bave

#3 2011-07-30 20:24:12

pinquii
Moderatör ~
Kayıtlı: 2010-01-16
İletiler: 1774

Şu an için çok fazla ama belki ilerde bu özellik eklenebilir :)

Suu Sayman
Eçin&Suu
OYUNDA OLMADIĞIM ZAMANLARDA omd.pinquii@hotmail.com ADRESİNE MAİL ATARSANIZ DAHA ERKEN CEVAP ALIRSINIZ.

#4 2011-07-30 22:20:35

midilliseker
Membre
Gönderen: One Direction♥
Kayıtlı: 2010-11-27
İletiler: 576

Güzel fikir :) ileri de olsa çok güzel olur.Yaptığımız tasarımlar altta görünür aynı defile gibi üç tane seversek 1 oy eklenir ayın tasarımı seçilir ve mağazaya konur :)  (konmasa bile madalya verilir)

Harry Syles/Zayn Malik/Liam Payne/Louis Tomlinson/Niall Horan
Ayrım yok. Hepsi çok değerli.

#5 2011-07-31 11:42:42

lov3-0-3mo
Membre
Gönderen: Mersin
Kayıtlı: 2010-01-22
İletiler: 46

Moderatörümüzün dediği gibi şimdi için fazla ama oyunun sonraki günleri eklenebilir güzel fikir bence :)
Açıkçası ben Kore kıyafetleri dikmek için bu özelliği çok istiyorum, Madem ki Oyuna Kore Giysileri gelmeyecek hiç değilse amatörce diktiğim kıyafetleri giyeceğim. :)

When someone dies in the grip of a powerful rape.
A curse is hern.
The curse gathers in that place of death.
Welcome to silent hill and Garez's world.

#6 2011-08-02 18:47:53

edac15
Membre
Kayıtlı: 2010-07-17
İletiler: 165

Böyle daha iyi olur çünkü birisi birinden bir elbise görüyo onu mağazadan alıyo neredeyhe herkezde aynı kıyafet var. aomd_noel  Defiledede 3 kişi aynı kıyafati giymişti bende hiçbirine oy vermedim değiştirdim. Çünkü neredeyse hepsi aynı idi. aomd_smile

OHD özledim hemde çok uzun zamandır giremedim :):):):)  aomd_bave

#7 2011-08-02 20:08:00

lesguit
Membre
Kayıtlı: 2010-08-29
İletiler: 310

lov3-0-3mo yazdı:

Başlıktanda belli olduğu üzere Ohmydollz'da kendi tasarımlarımızı dikmemiz gerekir. "Yok bu zaten stardollda var, yok şu zaten bu oyunda var" diyecek tatsızlık çıkaracaksanız "Lütfen" yorum yazmayın. İllaki Stardoll'da olması Yöneticilere Tıpatıpını Omd'a getirin demem anlamında değil. Yaratıcılığımızı ortaya çıkarmamız gerek, aklımda çok elbise modeli var. Hepsi için öneriler bölümüne istek yazmam mı gerek ?
Tasarımlarımıza;
Dikeceğimiz Elbise şeklini seçerken Şablon Kataloğu içinde Mutlaka KORE GİYSİSİ şablonu Olmalı!
Sim, Parıltı Ekleyebilmeliyiz,
Resim, karikatür gibi şeyleri elbiselerin üstüne basabilmeliyiz,
Kumaş seçeneklerinde leopar, kaplan vs. gibi kumaş türleri olmalı.
Kurdele, fiyonk, değerli taşlar ekleme özelliğimiz olmalı.
Ayrıca dikişi otomatik olarak değilde iğne iplikle biz dikmeliyiz. (Kolay olarak Örn; çizginin üzerine fareyi sürükleyince dikmesi gibi)
Birden fazla elbiseyi birleştirerek bir kıyafet oluşturma.
Aksesuarların bir ücreti olmaması gerekir, Fakat elbisemiz hazır olduğunda belli bir $$$ Karşılığı alınmalı.
Ayrıca bu özellik yalnızca Premium yani 15 gün kayıt süresini doldurmuşlara görünmeli (OMD chat gibi)
Eminim ki "Bu elbiseleri birine hediye edebilelim" diyen biri çıkacaktır.Hayır, Elbiseler yalnız bize özel.
Ve daha aklıma gelmeyen eklemeler...

"Bunlar Stardollda var" diye arkadaşlarımıza bu yazım;
Oyun orjinal güzel fakat gelişip stardart atlmadıkça o çok sevdiğiniz Stardoll'a rakip olamayız dahi. Madem Hepiniz bukadar çok Orjinallik düşküsünüz hiç biriniz odasındaki eşyaları "döndürme, çevirme" özelliğini kullanmasın! Aynısı Stardoll'da mevcut. ;)

%100 destekliyorum seni bende böle bişe olmasını çok istiyorum...

#8 2013-07-28 22:36:08

bella30bella
Membre
Gönderen: İstanbul
Kayıtlı: 2010-08-24
İletiler: 1324

've already dead in thirty-five minutes

#9 2013-07-29 02:01:06

gaza32
Membre
Kayıtlı: 2010-08-03
İletiler: 1223

çok haklısın canım inşallah olur :) aomd_bisous

~ ! Gönlüm; gürültüsüz, patırtısız, harfsiz, sessiz bir söz istiyor. ~

#10 2013-07-30 09:28:29

amylee
♪♫♪ Moderatör ✭☆
Gönderen: KaRaBüK
Kayıtlı: 2009-10-25
İletiler: 3547
Websitesi

canım yazdığın gibi evet o özellik stardoll oyununda var ve burası stardoll değil. farkına varman gereken şudur ki iki oyun da kendine hastır ve aynı özelliklerin (hepsinin) olmasını bekleyemezsin.. herneyse, bu fikir gerçekten güzel bişey, fakat sarah ve ekibi böyle bir seçeneği ohmydollz'da sunar mı bilmiyorum..  aomd_fan

Ohmydollz Gazetesi
Tasarımlarım
Dizaynlarım
NeveR ForgeT / NeveR ForgivE

Board footer