Giriş yapmadınız.
Bu sayfada modaya uygun olup olmadığınızı yorumluyorum ve genelde en çok ne renk kullanırsınız moda mı modası geçikmi hepsini açıklayacağım.
Evet sorun cevaplayım!
benim tarzım söyledir:
ben moayı takip ederim o yüzden bu senenin moda rengi mordur ve bu senenin elbisesi de beyaz darpaça üstüne gri bir hırka gibi bişey nasıl modadan anlıyor ve modayı takip ediyormuymuşum
benim tarzımın rengi kırmızı beyaz siyah ve pembe idir böyle siyah güllü kırmızı ve üstte sol kolda böyle büyük güller kırmızı kırmızı etekli elbise ve bier küpe siyah bi çanta siyah gül bilezik böyle şlekilli bir altın ayakkabı işte tam benim favorim bu bu tarz benim ruhumda
benim modaya uygun olduğumu düşünüyorum bence
Bence Modaya Uymayın Moda Size Uysunn ! Kendiniz Elbiseleri Birleştirerek Tasarımlar Ypın Renksız Gıysılere Renk Katın Aksesuar Ekleyın Ben Bunu Yapmayı Tarzımı Ortaaya Koymayı Bayılıyorumm !! <3
dikez yazdı:
Bu sayfada modaya uygun olup olmadığınızı yorumluyorum ve genelde en çok ne renk kullanırsınız moda mı modası geçikmi hepsini açıklayacağım.
biz bunu snden deilde moda dergilerinden öğrensekk?
kedicagla yazdı:
dikez yazdı:
Katılıyorum..Bendece de..
Yani senin demenede gerek kalmazz.
dikez yazdı:
kedicagla yazdı:
aynen katılıyorum cnm
kedicagla yazdı:
dikez yazdı:
Aynen :] Hem yorulmamış olursun :] Bu bahane aslında ::D