Giriş yapmadınız.
Oyunda çalış butonu yerine slot makinesi olsa şansımıza göre para kazansak ama bi sınırı olsun mesela en fazla 20 $$$ gibi çok iyi olur bence
Bence pen güzel olmaz. Güzel olur ; çünkü günlük 20$$$ - 15$$$ kazanabiliryoruz eğer 5 gün üst üste 15 veya 20 $$$ kazanırsak sonrasında 100$$$ veya 75$$$ olur. Kötü olur ; çünkü (örnek) ben günde 6$$$ kazanıyorum. Eğer daha üstü gelmezse 100$$$ ve 75$$$ biraz zor biriktiririm. Buda bizim açımızdan kötü olur.
Eğer kazandığın para sana yetmiyorsa biriktirmeye çalış. Bazı maceraları bitirince 7$$$ veya 8$$$ kazanılıyor. Böyle maceralara katılıp istediklerini daha kolay alabilirsin. =)
az da gelse şansımıza razı olcaz artık hem diğer çok gelen günlerin üstünü vermiş oluruz .p ya da bu slot makinesi fikrimi beğenmezseniz bi fikrim daha var şanslı günler olsun onlardada her gün 5$$$ kazanıyosak o gün 10 $$$ kazanalım yani 2 katını
Bence olabilir.Şöyle olabilir ben 5$$$ kazanıyorum.Böyle olunca en az 5 $$$ kazanırım.
kötü fikir
Yok ya
midilliseker yazdı:
Bence olabilir.Şöyle olabilir ben 5$$$ kazanıyorum.Böyle olunca en az 5 $$$ kazanırım.
Böyle olursa güzel olabilir. Herkezin kendine göre olur. Yine meslekler olur. En az mesleğimizin bize verdiği kadar alırız. (örn. Ben 6$$$ kazınıyorum bana en az 6$$$ gelecek 5$$$ kazanana 5$$$ gelecek) Çok güzel olur öyle
bigstar392 yazdı:
Yok ya
Var yaa
çarkıfelek var ama bizim bölümümüze koymak çok zor kızlar...
pinquii yazdı:
çarkıfelek var ama bizim bölümümüze koymak çok zor kızlar...
Neden? Sarah mı izin vermiyor?
off bizde isteriz
Türkçeye çevrilmesi zormuş Elif abla demişti [Sanırım..]
Son olarak düzenleyen busecikgul (2011-05-01 10:02:47)
ufff varsa biz de yararlanmak istiyoruz oyunun aktivitelerinden! ama hiç mi çevirmeniniz yok 10 kişi bile 5-6 gün çalışsa yaparlar
Aslında İNg. den ben bile çeviririm...
ing değil fr Sarah ile bi alakası yok çevirmek kolay ama harfleri kodlamak vs. zor iş yani ama yeniden bi sorucam sizin için kızlar
saol pinguii abla
çok çok saol suu ablaaa <3
bence biz basıp kazanıyoruzya parayı hergün otomatik olarak para kazanalım