Giriş yapmadınız.
bu oyunda neredeyse tüm dollzların 1$$$ yüzünden bir eşyayı alamama sorunu var.şöyle birşey olsa -$$$ yani dollz lar bir eşya 5 $$$ ise ve onda 4 $$$ varsa bu
- miktarı kullanır ve -1 $$$ si olur diğer gün çalıştığında işi 5 liraysa eksi miktarı kadar maaşından iner.tabii belli bir miktar olcak örn. -5 $$$ konulduysa dollzlar -5 $$$ yi gecemiycek.
Son olarak düzenleyen midilliseker (2011-03-29 20:26:12)
midilliseker yazdı:
bu oyunda neredeyse tüm dollzların 1$$$ yüzünden bir eşyayı alamama sorunu var.şöyle birşey olsa -$$$ yani dollz lar bir eşya 5 $$$ ise ve onda 4 $$$ varsa bu
- miktarı kullanır ve -1 $$$ si olur diğer gün çalıştığında işi 5 liraysa eksi miktarı kadar maaşından iner.
kesinlikle katılıyorum...defileye kıyafet alıyordum 1 $$$ yüzünden alamadım... :(
sekeraskim yazdı:
midilliseker yazdı:
- miktarı kullanır ve -1 $$$ si olur diğer gün çalıştığında işi 5 liraysa eksi miktarı kadar maaşından iner.kesinlikle katılıyorum...defileye kıyafet alıyordum 1 $$$ yüzünden alamadım... :(
aynen banada oldu
ilgilenecek biri var mı?
Tam benim kafamdansın bende bu konuyu açacaktım