Giriş yapmadınız.
1.asla vaz geçme(güzel değilim diye…)
2.kendine güven
3.bol bol su iç
4.sık sık egzersiz yap mümkünse bir hocanın yardımıyla.
5.iyi bir gece uykusu hiçbir şeyin yerini tutamaz.
6.yatmadan önce mutlaka cildini temizle ve nemlendir.
7.gözlerine özen göster avakadoyu ezerek göz altlarına ve göz kapakalarına masaj yaparak sür.10 dakika boyunca bekle.hafif dokunuşlarla temizle ve yıka.
8.yüzünüz için yoğurt-bal maskesi:1 yemek kaşığı yoğurdu 1 çay kaşığı bal ve limon ile karışıtır.bu karışımı yüzüne sürerek 20 dakika kadar beklet bir sünger yardımıyla ve ılık suyla temizle.
>>>>>>Asla moda diye kendine yakışmayanı giyme.Çünkü sen,kendine yakışanı en uygun olanı giyersen moda olur.
süpersin sağolllllllllllllllllllllllllll
ellerine sağlık
tşk senin güzünden yüzüm pırıl pırıl old:fete:
ellerine sağlık hayatım. bende ekliyorum o zaman yoga da yapmanızı tavsiye ederim =)
çok saol ellerine sağlık
çok harika oldum teşekkürler kanka
süper
sadece 1. , 2. ve 3.'yü yapıyorum :D
reu yazdı:
1.asla vaz geçme(güzel değilim diye…)
2.kendine güven
3.bol bol su iç
4.sık sık egzersiz yap mümkünse bir hocanın yardımıyla.
5.iyi bir gece uykusu hiçbir şeyin yerini tutamaz.
6.yatmadan önce mutlaka cildini temizle ve nemlendir.
7.gözlerine özen göster avakadoyu ezerek göz altlarına ve göz kapakalarına masaj yaparak sür.10 dakika boyunca bekle.hafif dokunuşlarla temizle ve yıka.
8.yüzünüz için yoğurt-bal maskesi:1 yemek kaşığı yoğurdu 1 çay kaşığı bal ve limon ile karışıtır.bu karışımı yüzüne sürerek 20 dakika kadar beklet bir sünger yardımıyla ve ılık suyla temizle.
>>>>>>Asla moda diye kendine yakışmayanı giyme.Çünkü sen,kendine yakışanı en uygun olanı giyersen moda olur.
bn su manyağıyım ztn:D
1.,2.,3.(egzersizim annemle yürüyorum plates yapıyorum bale yapıyorum bide he bide yüzüyorum),5. yi yapıyorum:)
Güzel değilim diye vazgeçmiyorum, ki bence çirkin değilim :) Egzersiz yapmıyorum açıkçası :/ Zaten cılızım Günde 8-9 saat uyuyorum. Bol bol su içiyorum. O maskelerden de yapmıyorum ama denemey düşünüyorum, denemekte fayda var
Ya ben bu oyunu 2 seneden fazla oynuyorum ama moda hakkında pek çok bilmiyorum nasıl öğrenebilirim sarah-herenisden öğrenmeye çalışıorum ama measaj atamıyorum sadece arkadaşlarınınkileri kabul edio ikiside ben kime sorabiliri başka
çok teşekkür ederim canım birde banyo etmeden once suyu tüpe koyup içine soğanı doğrayıp su kaynadıtan sonra o suyu saçınıza sürerseniz saçınız çok bakımlı oluyor tabi bunu her banyo etmeden once yapmanz lazım :) ben yapıyorum
Nilayda84 yazdı:
Ya ben bu oyunu 2 seneden fazla oynuyorum ama moda hakkında pek çok bilmiyorum nasıl öğrenebilirim sarah-herenisden öğrenmeye çalışıorum ama measaj atamıyorum sadece arkadaşlarınınkileri kabul edio ikiside ben kime sorabiliri başka
Canım moda hakkında bir şey bilmene gerek yok ki modayı kendin yaratacaksın kendi tarzını oluşturacaksın :)
Nilayda84 yazdı:
off herenise ulaşılmıo saraha hiç hiç ulaşılmıo eeee oyun kurucularına soramicaksak gidip tanımadığımız insanlara mı sorucaz ne acayip şey yaaaa
soru pazarından tüm moderatörlere ulaşabilirsin tatlım:)
chrispyy yazdı:
Güzel değilim diye vazgeçmiyorum, ki bence çirkin değilim :) Egzersiz yapmıyorum açıkçası :/ Zaten cılızım Günde 8-9 saat uyuyorum. Bol bol su içiyorum. O maskelerden de yapmıyorum ama denemey düşünüyorum, denemekte fayda var
egzersiz sağlıklı yaşam için gerekli bende cılızım ama yinede yapıyorum:)
ben güzel olduğumun farkındayım su vazgeçilmezim her gün spor yapıyorum (tekwando) 9 ssatten fazla uyuyorum o bal-yoğurt maskesini annem bir programdan duymuş yapıyo bende başlıycam
Benim fikri:
1-yüzünü yıka 5 dk kurutmadan bekle (zaten 5 dk da kendisi kurunuyo)
2-El ve kolunun her tarafını sabunla ve yıka kurutmadan bekle kendisi kurunsun
3-dişlerini bol bol fırçala
4-bol bol su iç
5-çileği ezip yüzüne sür 10 15 dk falan bekle sora yıka
6-avokadoyu gözleriin alına ve gö kapaklarına sür sonra sünger vb. ile sil ve sonra yıka e kurut
7-Çok iyi gülümse
8-aSana yakışanı giy
9- En sonda süslen püslen
her yüzünüzü solgun ve durgun görürseniz bunu uygulayın
Son olarak düzenleyen Aselya (2012-06-26 19:32:36)
benim söyleyeceklerim içerisinde güzelliğe girmeyenler vardır belki ama yinede yazayım.ayrıca bu yazacaklarımı bir şifa kitabından buldum :D
Cilt güzelliği için;1 kaşık çörekotu yağyla 1 kaşık halis zeytinyağını karıştır ve yüzüne sür.1 saat sonra sabunlu su ile yıka.
Sivilceler için:1-çörekotu,bal ve sirke ile merhem yap ve sivilcenin üzerine sür.
2-keten tohumunu lapa biçiminde sivilceye sür.
Ergenlik sivilcesi için:yağlı maddelerden ve çaydan uzak dur.sivilceli yerlerini kükürtlü sabunla yıka ve bol bol meyve sebze tüket.
Ağız kokusu için: 1 limonu çay bardağına sık ve üzerine su ilave et.bu sıvıyla sabah akşam 2 dk gargara yap.maydanoz da ye.
kilo vermek için:etli,şekerli gıdalardan ve hamur işlerinden sakın ve bunun yanında şunları yap;
1-her gün 5 gr.kimyon yut,
2-günde 3 defa 1 bardak suya 1 limon sıkıp iç
3-bol bol su tüket
4-hareket et
dişleri beyazlatmak için:haftada 2 kere limon suyuyla dişlerini fırçala.(bunu denedim.gerçekten de faydası oluyor)
güzel yazmışsın
tamda ihtiyacım vardı
chrispyy yazdı:
Aynen!
çok saol