Giriş yapmadınız.
Arkadaşlar Hani Syafamıızn Butonunda Arkadaş Olarak Ekle Diye Bir Buton Yazıyoya Oraya Tıkladığımızda Direktmen Eklenmesin Bence O Kişiye İstek Yollansın.Birde Oy Verme Olsun En Çok Oy Alan Kişiye Defiledeki Gibi Para Verilsin Yada Feez?
Bide Bişey Geldi Aklıma Saçlar Paralı Bence Saçlar Paralı Olmasın Aksesuarlar İçin Yeni Bir Oda Açılsın Ve Makyajda Alınsın.
Moderatörler İlgilenirse Sevinirim (:
relooking fikirlerin stardoll da var bu başka bir oyun değişiklikler olmali
evet relooking stardoll da var ama diğer fikirde haklısn bazıları birinin dollz una girio oy istemek için msj atıyo sonra biz onun arkdaşlarında ekliysek bize girip bizede atıyor mesajı çok sinir bozucu :(
selenagomez9 yazdı:
evet relooking stardoll da var ama diğer fikirde haklısn bazıları birinin dollz una girio oy istemek için msj atıyo sonra biz onun arkdaşlarında ekliysek bize girip bizede atıyor mesajı çok sinir bozucu :(
O zaman sen de mesajlarını sadece arkadaslarından kabul et.
Arkadaşlar Hani Syafamıızn Butonunda Arkadaş Olarak Ekle Diye Bir Buton Yazıyoya Oraya Tıkladığımızda Direktmen Eklenmesin Bence O Kişiye İstek Yollansın
bu fikrine katılıyorum ..
banu1247 yazdı:
selenagomez9 yazdı:
O zaman sen de mesajlarını sadece arkadaslarından kabul et.
sadece arkadaşlarımdan kabul et yapmıyorum çünkü oyunda birçok arkdaşım var ve onların da dollz(lar)ı var onları eklemek çok uzun iş :(
katılıyorum bencede