Giriş yapmadınız.
Bence çalış düğmesine basınca kazandığımız paranın 4 fazlası yada 2 katı gelmeli çünkü kıyafetler biraz pahalı ve kur yapmak zor oluo.Para biriktiremiyorum canım herseyi almak istiyo.Onun için maaşımıza zam gelsin lütfen.
ewet yeldaulu haklısın
kesinlikle size katılıyorum bi gece elbisesi 30$$$ bn günlük 6$$$ kazanıym elbiseyi almk için 5 gün çalışmam lazm
kesinlikle size katılıyorum bi gece elbisesi 30$$$
evet bencede kesinlikle zam yapılmalı....
-----------------------------------------------------------------
Sanma şahım herkesi sen sadıkâne yâr olur.
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur.
Sadıkâne belki ol âlemde serdâr olur,
yâr olur ağyâr olur serdâr olur didâr olur.
------------------------------------------------------------------
Son olarak düzenleyen Gulgulden (2011-02-14 10:45:44)
Evet maaşlar artsa iyi olacak ama artık eklenen objelerin fiyatları daha makul her görüğünüzü almazsanız amceralarda tamamlanabiliyor ;)
Hem burada bişeye emekle sarf ederek ulaşıyosunuz.Normal hayatta ki gibi :) Benim için birşey fark etmez.
O zaman meslek seviyeleri artsın böylece para da artar.
bencede meslek seviyesi artsın daha iyi olur hem oyunda bir değişiklik gelirse oyunun tadı daha bir başka olr
varya bi hesap yaptım ohmydollz bascis mağzasından sadece üstlerden alacağım bütün şeylerin listesini yaptım sadece üstler alacağım kıyafetin tutarı: 86 $$$ çıktı ve sadece üstler biraz daha çok $$$ kazansak hiç değilse 1 2 3 günlüğüne ne iyi olur ......
kesinlikle katılıyorum zam yapılmalı ama benim düşüncem biraz daha farklı düğmeye basarak para kazanmamalıyız gerçekten mesleğimizle ilgili bir şeyler yaparak para kazanmalıyız kısacası işte mesleğimiz neyse onu yapmalıyız ve karşılığında para almalıyız hem oyun böyle daha eğlenceli olur bence
Son olarak düzenleyen seda22 (2011-02-20 19:33:13)
seda22 yazdı:
kesinlikle katılıyorum zam yapılmalı ama benim düşüncem biraz daha farklı düğmeye basarak para kazanmamalıyız gerçekten mesleğimizle ilgili bir şeyler yaparak para kazanmalıyız kısacası işte mesleğimiz neyse onu yapmalıyız ve karşılığında para almalıyız hem oyun böyle daha eğlenceli olur bence
KtıLıorm b,ide bnde mesLk özLLkLeri ykseLmeLi meseLa topmodel dieLm 15-15 oLnca biti onun yrine meseLa topmodel özLLkiLri 30'ye kdr oLsn çLışınca qLen maaşLr %30 ykseLsn gbi....
bencede boyle yapilmali
haklisin çalişip para kazanmaliyiz.....
HATTA
Son olarak düzenleyen humeyra111 (2011-02-22 17:00:45)
yaaaa elbise alıorum...
ayakkabı olmuo...
.ayakkabı alıorum ....
elbise olmuo ...
bu nasıl iş yaaa...
bence herkes günde ne kadar çalıştıysa o kadar para alsınlar...
(((SİZCE)))
BÜTÜN KNKLERİME BURADAN SELAM YOLLUYORUM
:))))))))
Son olarak düzenleyen humeyra111 (2011-02-22 17:03:30)
çoğu kişi benimle aynı fikirde buna sevindim :D bende benim gibi düşünenlere destekledikleri için teşekkür ediyorum :D
benim bir fikrim var: oyun oynama seçeneği var ama sadece deneyim puanını artırıyor onun yerine 1 oynu kazandığımızda 1 $$$ yada 2-3 $$$ artsa çünkü güde en fazla 6 $$$ kazabiliyoruz bu para bize açıkçası bana yetmiyor