Giriş yapmadınız.
ohmydollz"a gireken ekranda gelenler yazıo ama bunlar bizim tarzımız mı bunalrı konuşmak için tıklayın...
ya elbiseler oluyo onları alıcam 25 şş var bi elbise 25şş alamadım.bunu almadım modayı da takip edemedim siz benimkine girip alsanız olurmu?
evt o benimde başıma geldi peki biz sonra bu giysileri nerden bulucaz modaya devam etmek için gerekenler ne ?
yha kızlar eyer bu zamanlarda en meşur renk hangisi mesala kırmızı kırmızı takılcaksınız kırmızıya uyum sağlıyacaksınız kaçırdığınızda bi ürünü nerden bulacağınızı bilemiyorum ama başlarken açıklamada dediğim gibi sayfada hangi mağzada yazıosa oradan bula bilirsiniz..alaamama sebebini bilemiyorum tatlım ama onu sen admine yada cahtemy.amylee.edanur ve adminimiz hereenis ve firuze ye sorarasan o size yardımcı olur....
iyigünler..
moda da kaçırdığınız veya modayla ilgili birçok şey bilmek isterseniz yorum olarak yazınızz
sonbahar modaları düşmeli
çünkü kış bitmek üzere:fete:
mazalarda sonbahara özel giysi falan var
ama vt dediğin çok doğru
Bence mağazalarda daha değişik şeyler olmalı bu seneye uymalı yada bazı ünlülerin giysileri felan çünkü mağazada hep aynı şeyler oluyor..Bazı sitelerde mesela kıyafetler güzel olmuyo ama gerçeğe yakın oluyo..Bence ünlülerin kıyafetleri iyi bir fikir..Çünkü ünlüler şık giyiniyo ama tüm ünlüler deil bence modaya önem veren bir ünlünün kıyafetlerini koyunn..:)
kader105 yazdı:
Bence mağazalarda daha değişik şeyler olmalı bu seneye uymalı yada bazı ünlülerin giysileri felan çünkü mağazada hep aynı şeyler oluyor..Bazı sitelerde mesela kıyafetler güzel olmuyo ama gerçeğe yakın oluyo..Bence ünlülerin kıyafetleri iyi bir fikir..Çünkü ünlüler şık giyiniyo ama tüm ünlüler deil bence modaya önem veren bir ünlünün kıyafetlerini koyunn..:)
Katılıyorum canım :] Güzel fikir :]