Giriş yapmadınız.
çok güzeller yaa :D
yine harikalar yaratmışsın desem
amylee yazdı:
yine harikalar yaratmışsın desem
benim tasarım konusunda kanımı kaynatmış olursun :) :*
ama yaratmışsın değilde yapmışsın desen; beni çook mutlu etmiş olursun :}
Son olarak düzenleyen reu (2012-09-14 19:48:20)
aşırı derecede başarılı buldum. omd'den reu için bir mağaza bekliyorum. Değişik tarzlar ve renkler olmuş eline sağlık hele ki şu elbise çok hoşuma gittihttp://img60.resimup.net/di/KRCY.png
kuki yazdı:
aşırı derecede başarılı buldum. omd'den reu için bir mağaza bekliyorum. Değişik tarzlar ve renkler olmuş eline sağlık hele ki şu elbise çok hoşuma gittihttp://img60.resimup.net/di/KRCY.png
:) çok saol canım :) inşallah o elbisenin daha güzellerini yaparımda bir gün alırsın :}
Cnm kaç aydır konunun adını görmüştüm ama girip bakmaya üşenmiştim. Kafama kafama vuruyorum.Yaa tasarımların muhteşem ötesi. Mağazadakilerden de güzeller ya Aşık oldum resmen.
wouuuw :* ne iltifat ne iltifat şımarıyorum ama
işte size bir saç :)
umarım beğenirsiniz
yakında bu saça uygun elbiselerde yaparım kombinleriz XD
bana fikirleriniz yada istekleriniz olursa söyleyin çok mutlu olurum :)
Son olarak düzenleyen reu (2012-09-15 21:41:30)
Kuşum bunların hepsi harikaaaaaa
Çok GüzeLLer ßayıLdım
saolun kızlar :* bu saça uygun şeylerde yapacağım :)
reu yazdı:
wouuuw :* ne iltifat ne iltifat şımarıyorum ama
Şımarmaya layıksın valla :) Ölünür bunlara
çok güzel tasarımların var sanırım photoshopa geçtin photofiltreyi bırakıp
ilk tasarımların photofiltreden yapılmışa benziyor çünkü
siyah3232 yazdı:
ilk tasarımların photofiltreden yapılmışa benziyor çünkü
ben hiç photofiltre kullanmadım
direk gimp ile başladım sonra cs2 cs4 diye takip etti daha yeni şuan cs6 kullanıyorum...
aslına bakarsan işi pratiğe aldıktan sonra gimp veya photoshop farketmez herikisiylede iyi işler yapılır photoshop ta kullanım kolayluğı ve el çabukluğu ön planda kalitede vardır tabiki
ama bana sorarsanız photofiltre kullanmayı ne kadar erken bırakıp gimpe geçiş yaparsanız o kadar kar edersiniz ;)
photofiltre gerçekten yetersiz ...
Bu elbiseyi yapa bilirmisin cnm
ow nasıl etekleri var öyle ama deneyeceğim ve başararırım inşallah
reu yazdı:
siyah3232 yazdı:
ilk tasarımların photofiltreden yapılmışa benziyor çünküben hiç photofiltre kullanmadım
direk gimp ile başladım sonra cs2 cs4 diye takip etti daha yeni şuan cs6 kullanıyorum...
aslına bakarsan işi pratiğe aldıktan sonra gimp veya photoshop farketmez herikisiylede iyi işler yapılır photoshop ta kullanım kolayluğı ve el çabukluğu ön planda kalitede vardır tabiki
ama bana sorarsanız photofiltre kullanmayı ne kadar erken bırakıp gimpe geçiş yaparsanız o kadar kar edersiniz ;)
photofiltre gerçekten yetersiz ...
haklısın bende photoshop eğitimi almayı düşünüyorum ama profosyenel olarak :) inşallah alırırım.
başarılarının devamını dilerim bu arada :D
saol canım <3
http://10marifet.org/imaj/embir/vc01-04.jpg
Al sana al :D ;
bu eteğe ancak bunu yapabildim :D
yetenek budur ya bayıldım hayatımm tebrikler harika yapmışsınn
En zorunu seçtim ve yapacağından emindim ama bu kadar süper olamaz yahuu Ağzım açık kaldı. Muhteşemsin yaaa
vusaledoll yazdı:
En zorunu seçtim ve yapacağından emindim ama bu kadar süper olamaz yahuu Ağzım açık kaldı. Muhteşemsin yaaa
bende seni hayal kırıklığına uğratmamak içi n uğraştım canım :)
reu yazdı:
vusaledoll yazdı:
bende seni hayal kırıklığına uğratmamak içi n uğraştım canım :)
Yerim senii :)