Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Her zaman gezmekten ve hayvanlardan çok hoşlandınız. Öyleyse, Ohmydollz City'i bir süreliğine terk etmeye ve değişik dünya havyanlarına yardım etmeye ne dersiniz ! Valizlerinizi hazırlayın Avustralya, Afrika, Hindistan, Kanada, Brezilya, Çin... ve daha bir çok ülke sizi bekliyor. Ohmydollz'daki bu yeni maceraya katılın ve dünya renkerindeki hediyeleri kazanın !
"Bir kaç gün evvel, televizyona bakarken, bir haber dikkatimi çekti ! Gezmeyi ve hayvanlarla ilgilenmeyi seven birini, dünya üzerindeki hayvanları koruma dernekleri hakkında yazı yazması için arıyorlardı. Hiç bir şüphe yok beni tarif ediyorlar ! İşte yarın yola koyulacağım, o kadar heyecanlıyım ki rüyalarımda makaleleri hayvanlar yazıyorlardı ! Harika bir yolculuk olacak !"
Yeni bir macera sizleri bekliyor ! Dünyayı dolaşın ve değişik hayvanları keşfedin; Ohmydollz City'ye dödüğünüzde evinizde kullanabileceğiniz bir çok dekorasyon kazanın !
Bu yeni görevle beraber Yeni bir Mağaza sizlerle ! Pet Shop :
Bu rengarenk macerayı tamamlamak için 17 kasım 2010, öğlene kadar vaktiniz var !
221 $$$ tutuyor
ben almıyorum o kadar da hoş değil =D
Kuru tamamlayınca verdiği kıyafet güzel onun dışında bende beğenmedim fazla:(