Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
ÇOK GÜZELLER! CANIM BEN AYSEN7 HATIRLADIN MI BİLMİYORUM AMA BANADA TASARIM YAPARMISIN? :aomd_bravo: :aomd_bisous: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave:
gelena yazdı:
ÇOK GÜZELLER! CANIM BEN AYSEN7 HATIRLADIN MI BİLMİYORUM AMA BANADA TASARIM YAPARMISIN? :aomd_bravo: :aomd_bisous: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave: :aomd_bave:
Teşekkürler canım ! Hatırlamaz olurmuyum ? :bisous: Yaparım canım :)
Birazdan Rihanna kıyafeti paylaşacağım !!!
Bu Gökçe Abla için :lvers: Baya uğraştım güzel olması için.Hatta saçları uzundu oraları bile kapattım :norm: Umarım beğenirsiniz. ♥ Rihanna ♥
waay baya güzel olmuş :D
Omg hepsi bir harika bayıldımmm :gai: Rihannanın bu kıyafetinden bende istiyorummm :mang:
midilliseker yazdı:
waay baya güzel olmuş :D
Teşekkür ederimmmm :) :bisous:
Son olarak düzenleyen Kartanesii (06-01-2012 18:19:55)
Bahar0707 yazdı:
Omg hepsi bir harika bayıldımmm :gai: Rihannanın bu kıyafetinden bende istiyorummm :mang:
Teşekkür ederimm Ablamm.Sanaaa ben başkaa yaparımm.Yeter kiii istee :) ♥ :bisous:
Yani oyunada gelsin herkes giysinn :aomd_bravo:
Bahar0707 yazdı:
Yani oyunada gelsin herkes giysinn :aomd_bravo:
Ay çok teşekkür ederim Ablamm :lvers: .Oyuna Rihanna kıyafetleri gelse hepsini alırım valla :D
Son olarak düzenleyen Kartanesii (10-09-2011 22:51:22)
Bana bana bana yapmadın ama! :pleur: Çok güzel olmuş bu arada :love: :sad:
gelena yazdı:
Sen hiç unutulurmusun bebeğimm yaa ? :lvers:
Seninkini ve Bahar ablanınkini yarın yapıcam koyarım bakarsın :) :bisous:
Kartanesii yazdı:
gelena yazdı:
Sen hiç unutulurmusun bebeğimm yaa ? :lvers:
Seninkini ve Bahar ablanınkini yarın yapıcam koyarım bakarsın :) :bisous:
Tamam canımmm! :D Bu arada çok profosyenelsin! Mağzaya doğru ilerlemeni bekliyorum :bisous:
Tasarim yarismasina katilmayi düsünüyormsuun?Tasarimlarin cok güzelde bu ayin konusuda zor bir konu deilg:D
Kartanesii yazdı:
dilarakarabey yazdı:
yni tasarm yarışmasna katılıomsn cnm
Katılıcaktım canım fakat gecikmeseydi :( Okullar açılıyor ve liseye başlıyorum.Oy toplamam gerekecekti.Bu yüzden katılamayacağım :sad:
:sad:
süper süper :aomd_bisous:
amylee yazdı:
süper süper :aomd_bisous:
Teşekkür ederiimm :) :lvers:
Tıpkısının aynısı olmus ya :D Harikasın ♥
Bahar0707 yazdı:
Tıpkısının aynısı olmus ya :D Harikasın ♥
Benzetmenee sevindimm ablamm :D Keşke mağazada olsa bu elbise :D Teşekkür ederim ♥
*Gelena senin tasarımını birazdan koyıcam :) ♥
Son olarak düzenleyen Kartanesii (11-09-2011 14:56:28)
bitene daha bana yapar mısın
ulf yazdı:
bitene daha bana yapar mısın
Senin için yapmştım canım .
Çok güzel benim için yaptığın tasarıma bayıldım! Aynısı ya! :love: :aomd_bravo: :aomd_bave: Çok güzel çiizm yapıyorsun. Facebook grubumuza da hoş geldin :) Yanlız anladığım kadaıyla ayakkabıları birazcık geliştirmelisin (: Onun dışında diyecek tek bir kelime bile yok! :gai: :love:
gelena yazdı:
Çok güzel benim için yaptığın tasarıma bayıldım! Aynısı ya! :love: :aomd_bravo: :aomd_bave: Çok güzel çiizm yapıyorsun. Facebook grubumuza da hoş geldin :) Yanlız anladığım kadaıyla ayakkabıları birazcık geliştirmelisin (: Onun dışında diyecek tek bir kelime bile yok! :gai: :love:
Rica ederim canım.Elimden gelenin en güzelini yapmaya çalışıyorum :) Evet Hoşbulduk :) Ayakkabıları geliştireceğim :bisous:
Harika işler, bu şekilde devam ^^