Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
zeynep114 yazdı:
OMG :O Cuss cok guzeeeeeell :DD♥
Tesekkürler Zeynoo'M :D ♥
Rüya(midilliseker) bu da senin isteğin Taylor Swift tasarımım :lvers:
Amylee Dollzuyla* Yorum ları Görelimm ? O kadar yapıyorum.Hiç yorum yok :sad:
Son olarak düzenleyen Kartanesii (14-09-2011 16:53:02)
Off yine harika yine harikaaaaa :D Ne kadar kıskanc oldugumuda biliyosun :DD♥
zeynep114 yazdı:
Off yine harika yine harikaaaaa :D Ne kadar kıskanc oldugumuda biliyosun :DD♥
Teşekkürler balım :D Bilmem mi ya çok iyi biliyorumm :DD♥
Son olarak düzenleyen Kartanesii (14-09-2011 16:54:12)
Off iyiymiş ben de istiyorum onlardannn :D
kesha tasarımın hrika cnm hngi programı kullanıosnn
midilliseker yazdı:
Off iyiymiş ben de istiyorum onlardannn :D
Aynen elbisesine bittim :D
dilarakarabey yazdı:
kesha tasarımın hrika cnm hngi programı kullanıosnn
Teşekkür ederim canım.Gımp i kullanıyorum :)
birkandyg yazdı:
Sen beni çatlatçanmııııııı öldüm yani gercekten nasıl bi yetenektir aman Allah'ım ♥ :love:
Hahaa çatlama patlamaa ama ♥ Kıyamam ♥ Teşekkür ederimm yavruu ♥
:lvers:
tasarımların çok güzel :fete: ama neden herkes zaten olan kıyafetleri yapıyor yani hiç kimse yaratıcılığını konuşturmuyor anlamadım :quoi:
süper süpeeer xD :aomd_bave:
Bu kadar güzel tasarım gördükten sonra tasarım yapmayı bırakasım geldi valla :D Tebrikler canım tasarım işini gerçekten çözmüşsün ama kendi fikirlerini de bekliyorum yani hep ünlülerin kileri yapma kendi aklından da yapsan fena olmaz hani :bisous:
candypink1 yazdı:
tasarımların çok güzel :fete: ama neden herkes zaten olan kıyafetleri yapıyor yani hiç kimse yaratıcılığını konuşturmuyor anlamadım :quoi:
Çok saol canım :) Evet belli bi süre ünlülerden gittim.Ama okullar var.O yüzden tatilde devam edicem :lvers:
amylee yazdı:
süper süpeeer xD :aomd_bave:
Teşekkürler ablaa :D ♥
lindasi yazdı:
Bu kadar güzel tasarım gördükten sonra tasarım yapmayı bırakasım geldi valla :D Tebrikler canım tasarım işini gerçekten çözmüşsün ama kendi fikirlerini de bekliyorum yani hep ünlülerin kileri yapma kendi aklından da yapsan fena olmaz hani :bisous:
Yok canım bırakayım deme :D♥ Çok çok teşekkür ederim bu güzel yorumlarınız için :) Çok mutlu oluyorum böyle yorumlar görünce :norm: . Belli bi süre ünlülerden gittim değişiklik olsun diye.Ama şu sıralar okul olduğu için tasarım yapamıyorum.Yaz tatiline inş. bol bol yaparıım :D :lvers: :aomd_fan:
en son yaptığın elbise gerçekten çok başarılı canım :love:
reu yazdı:
en son yaptığın elbise gerçekten çok başarılı canım :love:
Çok saol canımmm :) :doll_oeil:
ben selena gomez istiyorum onun tasarımını yaparmısın bu arada tasarımların süpper ötesi
:aomd_bave:
:love:
magie yazdı:
ben selena gomez istiyorum onun tasarımını yaparmısın bu arada tasarımların süpper ötesi
:aomd_bave:
:love:
Tasarım yapamıyorum canım okul dolayısıyla.Teşekkür ederim :)
mağaza açsana
inva yazdı:
mağaza açsana
Buna karışılık ne tepki verilir bilmeiyorum :D Çok teşşekkür ederim :) :bisous:
:news:
Eveet bu da okul formalıı kızzz :aomd_bravo:
(Benim okul formamın aynısı :aomd_smile: )
Yorumları bekleriiimm :)