Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
bence chat yaparken kişilein yazdığı konusma baloncuğunun ustune sikayet et butonu olsun boylece kimse haksızlığada uramamıs olr =)
Birde Sohbet Geçmısı oLsun Herkes bırden hurra yapnca bırbırımınz yaptkLarını okuyamıyoruz .d
:norm: :ok: :fete: cok iyi olur bencede bu uygulama baska sitelerdede oliyo =)
irkonemm yazdı:
Birde Sohbet Geçmısı oLsun Herkes bırden hurra yapnca bırbırımınz yaptkLarını okuyamıyoruz .d
Eveeett bunu bende istiodum :D
cahtmey yazdı:
irkonemm yazdı:
bir sürü oda var. kalabalıktan çıkıp boş odalara geçerseniz konuşmalarınız karışmaz =)
amylee yazdı:
cahtmey yazdı:
irkonemm yazdı:
bir sürü oda var. kalabalıktan çıkıp boş odalara geçerseniz konuşmalarınız karışmaz =)
Ben ısrarla istiorum valla bi an başka bişeyle ilgilenmem gerekiyor o ara biri bişey yazıo görmüyorum kalıyor:D
cahtmey yazdı:
amylee yazdı:
cahtmey yazdı:
Eveeett bunu bende istiodum :Dbir sürü oda var. kalabalıktan çıkıp boş odalara geçerseniz konuşmalarınız karışmaz =)
Ben ısrarla istiorum valla bi an başka bişeyle ilgilenmem gerekiyor o ara biri bişey yazıo görmüyorum kalıyor:D
bencedee çokk gerekk
:magic: gercekten guzeL bi fikirr =)) iLgilerinize tsk ederim =)
bu fikir ne zaman uygulamaya geçer :quoi: :lol:
eed sperr fikirrr
bencEde :gai:
esyalarımızı satalım silmek yerine bu fikri degerlendirmenizi istiyorum ilgilenirseniz sevinirim ???????????????