Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
herkes en iğrenç bulduğu ve en utandığı kendine ait bir anıyı anlatsın
Son olarak düzenleyen prettygirl32 (07-08-2011 11:42:21)
aynı anda hem hıçkırıp hem de garip bi ses çıkarabiliyorum hıııckkk bööööö şeklinde..bu durumumdan iğreniorum :)
aslıda görüntüsünü düşündüğümüzde komik ;):good:
evet birisinin yanında yaptığımda gülüolar ama bn iğreniorum o an kendimden :honte:
aile,sevgilim,yakın dostlarım,dışarda yemekte...bazen oluo işte öle her yerde :D
aa cnm bnce kmik bşi ama iğrenilebiliomuş demmki :)
:quoi: bilmiyorum düşünemem lazım:D:gai: :applau:
AnLatamam xD utaNc duyuyoRum xD
benim anım yok ama siz anlatınXd
1 keresinde düştüm ve kalkamadım kötü bişeydi xD
:applau: :applau:
hastanede yatarken tuwalete annemle gidiyodum :ouf:
aybelam yazdı:
hastanede yatarken tuwalete annemle gidiyodum :ouf:
ama serum falan wardı yanlış anlamayın
Okulda biri feci iğrenç kusmuştu bende ordaydım. Bi çocuk ayağıma takıldı kusmuğa düştü. Suçlu benmişim!!??
Kristen357 yazdı:
Okulda biri feci iğrenç kusmuştu bende ordaydım. Bi çocuk ayağıma takıldı kusmuğa düştü. Suçlu benmişim!!??
çok kötü
Annem beni arkadaşlarımın yanında azarlamıştı (:
İğğğreeençç :non:
◘Küçükken 9-10 yaşlarındayken yani okul servisine binmiştim. Hani 6-7 yaşlarındakilerin anneleri de biniyo ya. İşte ben koltuğa oturmuştum. Arkadaşım beni acıtmadan itti. Sonra ayakkabım birinin pantolonuna deydi ve dedi ki "Ay dursana be çocuk" dedi.
◘Hastaneye gitmiştim. İğne yapılıodu bana. O an kustum ve iğrenç oldu. Hemşirenin üstü kusmuk ve kan içindeydi!
Kristen357 ne çok anın warmış ama değişik okumaya bayılıyorum:good: :ok: :lol:
Hepsini topluyorum;
◘Küçükken 9-10 yaşlarındayken yani okul servisine binmiştim. Hani 6-7 yaşlarındakilerin anneleri de biniyo ya. İşte ben koltuğa oturmuştum. Arkadaşım beni acıtmadan itti. Sonra ayakkabım birinin pantolonuna deydi ve dedi ki "Ay dursana be çocuk" dedi.
◘Hastaneye gitmiştim. İğne yapılıodu bana. O an kustum ve iğrenç oldu. Hemşirenin üstü kusmuk ve kan içindeydi!
◘Okulda biri feci iğrenç kusmuştu bende ordaydım. Bi çocuk ayağıma takıldı kusmuğa düştü. Suçlu benmişim!!??
◘Daha yeni oje sürmüştüm dışarıda bordo renginde sonra çamura düştüm iğrenç renkler ortaya çıktı.
◘Tatilde denize gitmiştim bi' bebek kumdan kale yapmıştı bende takıldım kumdan kalenin üzerine düşütüm. Bebek yüzümü 5 dakika kesintisiz tırmaladı.
kışın dışarıda kardan adam yaparken biri gidin başka yerde oynayın dedi :honte:
aybelam yazdı:
kışın dışarıda kardan adam yaparken biri gidin başka yerde oynayın dedi :honte:
Bana öyle bir şey deseler direk dalarım...xd
kadın en az 50 yaşında dı :lol: