Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
arkadaşlar bu gün ohmydollz basic mağazasında indirimden alışveriş yaparken 250$$$ ım birden 14$$$ a düştü ve o kadar alışverişte yapmamıştım, umarım moderatörler indirim bitmeden bu mesajı görürler :(
aynısı bana da oldu indirimden almışsın gibi duruyor ama gerçek fiyatını ödüyorsun:intr: :intr: :intr:
iyiki yazdınız yoksa ben de alışveriş yapacaktım :honte:
ben başkalarına mesaj olarak da gönderdim siz de yayın isterseniz
ozlem2535 yazdı:
arkadaşlar bu gün ohmydollz basic mağazasında indirimden alışveriş yaparken 250$$$ ım birden 14$$$ a düştü ve o kadar alışverişte yapmamıştım, umarım moderatörler indirim bitmeden bu mesajı görürler :(
knka Türk serverıyla ilgilenilmiyormuş demişti birisi ben sanmıyorum düzeltileceğini
hey122 yazdı:
ozlem2535 yazdı:
knka Türk serverıyla ilgilenilmiyormuş demişti birisi ben sanmıyorum düzeltileceğini
Merhaba arkadaşlar :)
Fransız ekibine ulaştım, ohmydollz basicteki indirim gününde yaşanan olaydan muzdarip olan arkadaşların listesini yapıyorum, eğer siz de o gün o mağazadan alışveriş yaptıysanız lütfen bana bildirin. Ayrıca bu mesajı oyunda aktif olan herkese göndermeme yardımcı olur musunuz?
ozlem2535
ilgilendiğin için teşekkür ederiz özlem. :ok:
havalibebeim yazdı:
ilgilendiğin için teşekkür ederiz özlem. :ok:
ne demekk rica ederim :)