Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Merhaba arkadaslar , ben bu oyuna basladigimda 8 yasimdaydim , simdide 19 yasindayim ..
bugune kadar ohmydollz cok degisti eskiden daha cok kisi oynardi , hep 20 den fazla cevrim ici vardi simdide 5 kisi den fazla kisi giren yok bu oyuna , eskiden baska bi versiyon vardi daha guzeldi ohmygame felan yoktu mesela .. , admin moderator ler bile artik pek fazla girmiyorlar anca yilda 1 kere giriyorlar bu oyuna , simdide bi kisi giriyo 10 tane hesapla oynuyor , dolandirci , sahtekar , yalancilar cok oldular , profil hirsizi , ...
keske bu oyun eskiye donseydi eskinde giren oynayanlari cok ozledim
Son olarak düzenleyen berfin4269 (30-06-2017 15:35:24)
:doll_oeil: :news: :non: :bisous: :applau:
Hala oyunu oynayan var mı? Ben de çok özledim
Benimde hiç unutmam katia85 diye bir hesabım vardı gamoplayden giriyorduk doğru hatırladıysam hiç eski tadı yok oyunun , ilgilenmiyorlar Tr serverle :aomd_blase: :applau:
:aomd_fan: ben de oyunu ilk oynadığımda ilkokula gidiyordum melisa6 diye bir hesabım vardı çok ilgilenirdim.şimdi 20 yaşındayım. bugün birden aklıma geldi yeni hesap açıp yaptım :D