Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Öncelikle şunu söylemek isterim ki buraya yazdığım yöntemleri bende kullandım/kullanmaya devam ediyorum ve bir kısmını kendi ağzımdan anlatıyorum yani okuduğunuz herhangi bir şeyi uygulamanızdan daha güvenli arkadaşlar.Sorularınız varsa sorun,mutlaka bir şekilde cevap veririm.Devam etmem istiyorsanız da belirtin severek ederim.
*Göz Altı Morluklarına Kahve Telvesi : Az miktar türk kahvesini bir miktar su ile karıştırıp, göz altına sürün. 5 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkayın.Aynı zamanda yüzdeki ölü derileri de alıyormuş.(Denedim:D)
*Saçlarınız Uzamıyorsa Çam Terebentin Yağı:Çam terebentin yağı aktarlarda satılan bir yağdır bir tane edinin ve günlük kullandığınız şampuanın içine en fazla 8-10 damla katın ve saçlarınızı onunla yıkayın.Bu yağı bende kullanıyorum ama ben banyo öncesi saçıma masaj yapmayı tercih ediyorum bir süre bekleyip duşa giriyorum.
*Basen Veya Bacak Çatlaklarına kakao Yağı:Ben günde iki defa bu yağla masaj yapıyorum elime göz kararı yeterli olacak bir miktar alıp 2-3 dakika masaj yapıyorum ve bende işe yaradı arkadaşlar :aomd_bravo:
*Sivilce Ve Aknelere: Kükürtlü sabun arkadaşlar ben bunu da kullandım ve memnunum şuan,önce yüzümü biraz ıslatıp sabunu köpürtüyorum ve sonra o köpükleri de yüzüme sürerek 10 dakika bekliyorum çok fazla beklemeyin cildiniz biraz kuruyabilir,ve sonra hırpalamadan yıkıyorum bu da bende işe yarayan yöntemlerden :good:
*Kapatıcı Seçmek İsteyenlere Ufak Bir Tavsiye:Alacağınız kapatıcıyı sadece elinizde denemeyin vücudunuz her yeri farklı tonlarda olabilir.O yüzden yüzünüzün bir kısmında ve boynunuzda deneyin.