Duyuru

Nouveau Design Anniversaire sur le forum!
Si vous ne voyez pas bien le nouveau design, videz vos caches et cookies de navigateur ou faites F5 sur votre clavier :)

Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum

#1 10-02-2014 17:11:21

cnmSIN
Membre
Gönderen: Kayseri.
Kayıtlı: 2010
İletiler: 418
Websitesi

#Sihirli Dokunuşlar 1 ♥

Konular ;
#Yüz Bakımı
#Saç Bakımı
#Kıyafetler
#Ayakkabılar
#Okulda Davranışlar
#Kitaplar
#Flimler
#Tırnaklar
#Çantalar ve içine konulması gerekenler
#Moda
#DIY
#Ünlüler
#Karışık Tüyolar
#Face'de paylaşılıcak sözler.
#Fame
#Aile sorunları.

Hadi Başlayalım C'moon.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
#Cilt Bakımı

#Öncelikle yüzünüyüz her sabah "Su" ile yıkamayın.Yüzünüzü her sabah , öğlen, akşam "Sabun" la yıkayın.Temizlik jelleri kullanmayın.

#Öğlenleri yüzünüzü "Maden suyu" ile temizleyebilirisiniz.

#Bol bol su için , su cildi yeniler.

#Limon ile yüzünüzü temizleyin.Siyah noktalardan arındırır.

Uyarı :Diş macunu , salça v.s yüzünüze sürmeyiniz sivilceleri kurutuyor diye.Tam tersi sivilceleri yara yapıyor ve bunlarda ömür boyu iz kalıyor.

#Yüzünüze kolonyalı mendil , ıslak mendil v.s sürmeyin.İçinde alkol oldugu için cildinizi yıpratır.

#Göz kalemi , rimel veya eyeliner.Herhangi bir göz makyajını çıkarmak için ıslak mendil kullanmayın göz altınız torbalanır.Bebek Şampuanı anında çıkartıyor.

#Sivilceleri kurutmak için bebek pudrası kullanın.

#Güneş gözlüğü kullanın yüzünüzde leke olmasın.

#Bal siyah noktalara çok iyi geliyor.Yüzünüze bal sürün ve 15 dakika kalsın.Daha sonra bunu 3-4 gün uygulayın.

*Başa dönücem sürekli.Bu bölüme gelince sorularınızı yanıtlıcam arkadaşlar.Sorularınız varsa alıyım.Bu gün üstten anlattım ilk küçük aşamalarla başlamalısınız. :)) .
Devamı gelsin mi ?
#BayanPiyanciileSihirliDokunuşlar.

#Bal siyah noktalara çok iyi geliyor.Yüzünüze bal sürün ve 15 dakika kalsın.Daha sonra bunu 3-4 gün uygulayın.

*Başa dönücem sürekli.Bu bölüme gelince sorularınızı yanıtlıcam arkadaşlar.Sorularınız varsa alıyım.Bu gün üstten anlattım ilk küçük aşamalarla başlamalısınız. :)) .

Son olarak düzenleyen cnmSIN (10-02-2014 17:20:39)

PİYANCİ <3

#2 10-02-2014 19:57:02

mavisimim
Membre
Kayıtlı: 2013
İletiler: 22

Re: #Sihirli Dokunuşlar 1 ♥

bnm suratımda birsürü sivilce çıktı ve alnımdan baslıyıp çeneme kadar yamuk çizgi oluştu snki :non:  patlatmaya çalıstım dunden beri kıpkırmızı izi kaldımı yada kalırmı acaba doğal olarak ne tavsiye edersin :quoi:

#3 10-02-2014 20:02:41

Zoomy
Membre
Kayıtlı: 2011
İletiler: 5

saçlarımın rengi kestane annem saçların çok guzel diyo :D banyodan çıkınca saçlarım ipek gibi ama sabah kaltıgımda masallah odun gibi semsert oluo sampuanım elidor turuncu olan yapılandırıcı ve onarıcı ne önerirsin ne yapabilirim hep yumusak olması için ve parlaması için zeytinyağı mı sürsem :quoi:

#4 10-02-2014 20:07:39

Ancien joueur kurdeleli
Invité

kıyafet konusuyla bişi dicem zayıf gösteriyorum yani yüzümden hiç belli olmuo kilo fln ama göbegim var siyah giysem de belli oluo azcık pfff :/ ne önerirsin korse düşündüm ama oda mideyi üste mi ne taşıomuş pfff :/

#5 10-02-2014 20:12:30

Ancien joueur ema-three
Invité

ayy hızır gibi yetiştin suratımda iyiki hiç sivilcm yk ama yag bezem var hmde büüyüüüüükkkkk  iğneyle patlattım güzelce temizledim fln ama yine çıktı :D  yağı şeyler yiyiom ondan gliba :D napmalıyım yağ bezelerinden kurtulmak için öle patlatmalı digide sürmeli fln bişiler sölersen sevinirim :bisous:

#6 11-02-2014 14:55:48

cnmSIN
Membre
Websitesi

Devam ediyim mi ? :)

PİYANCİ <3

#7 11-02-2014 17:29:37

cnmSIN
Membre
Websitesi

mavisimim yazdı:

bnm suratımda birsürü sivilce çıktı ve alnımdan baslıyıp çeneme kadar yamuk çizgi oluştu snki :non:  patlatmaya çalıstım dunden beri kıpkırmızı izi kaldımı yada kalırmı acaba doğal olarak ne tavsiye edersin :quoi:

Kalıyor. Benimde yüzümde var. :/ Ama günlük gece yatmadan önce lip balm tarzı küçük kremler var onlardan sürüyorum. Kocamandı küçücük kaldı. :)

PİYANCİ <3

#8 11-02-2014 17:31:29

cnmSIN
Membre
Websitesi

Zoomy yazdı:

saçlarımın rengi kestane annem saçların çok guzel diyo :D banyodan çıkınca saçlarım ipek gibi ama sabah kaltıgımda masallah odun gibi semsert oluo sampuanım elidor turuncu olan yapılandırıcı ve onarıcı ne önerirsin ne yapabilirim hep yumusak olması için ve parlaması için zeytinyağı mı sürsem :quoi:

Olabilir. Zeytinyağı çok güzel ipek gibi yapıyor. Bende Elidor kullanıyorum Pembe olandan Şampuanı , Kremı ve Serumunu kullanıyorum çok yumuşak oluyor. :)

PİYANCİ <3

#9 11-02-2014 17:33:02

cnmSIN
Membre
Websitesi

kurdeleli yazdı:

kıyafet konusuyla bişi dicem zayıf gösteriyorum yani yüzümden hiç belli olmuo kilo fln ama göbegim var siyah giysem de belli oluo azcık pfff :/ ne önerirsin korse düşündüm ama oda mideyi üste mi ne taşıomuş pfff :/

Bunla ilgilide devam edicem 2-3 kişi devam et derse. Ama en kolayından bi tayt ve bol salaş kazakla çok tatlı ve cool olabilirsin. :)

PİYANCİ <3

#10 11-02-2014 17:34:23

cnmSIN
Membre
Websitesi

ema-three yazdı:

ayy hızır gibi yetiştin suratımda iyiki hiç sivilcm yk ama yag bezem var hmde büüyüüüüükkkkk  iğneyle patlattım güzelce temizledim fln ama yine çıktı :D  yağı şeyler yiyiom ondan gliba :D napmalıyım yağ bezelerinden kurtulmak için öle patlatmalı digide sürmeli fln bişiler sölersen sevinirim :bisous:

Yağ bezelerini yaşın biraz büyüyünce suratından aldırabilirsin yada eczanelerde kremler var kurutup döküyor. :)

PİYANCİ <3

#11 11-02-2014 18:25:47

Ancien joueur rapforever
Invité

Ya yüzümü yumuşatmak için bi doğal yöntem versen. :/

#12 11-02-2014 18:33:26

cnmSIN
Membre
Websitesi

#Doğal Yöntemler.

Ayva
Bardak
Su
Ve uzun bi çubuk.

#Yapılışı
Ayvayı kesin çekirdeklerini alıp bardağa koyun tüm çekirdeklerini. Kalan ayvayı bi güzelce yiyin ayva faydalıdır. :)
Bardak çay bardağı olsun. yarısına kadar su koyun. Ayva çekirdekleri koyu bi jel kıvamı alacaktır onla yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Doğal bi yüz jeli ve Yüz makyaj temizleme jeli. Özellikle göz altı torbalarınız varsa oraya masaj yaparak uygulayın. Çubukla 1-2 saat arayla karıştırın bi gece beklesin. Tam koyulaşır. :)

Son olarak düzenleyen cnmSIN (11-02-2014 18:37:37)

PİYANCİ <3

#13 14-02-2014 17:36:17

mavisimim
Membre
Kayıtlı: 2013
İletiler: 22

ya cnm dogal  bi yöntem ykmu o ayvayı mesela bnm annem her ayda 1 yapıo sonra mayailebiişiler karısıptırp sürüo bazen :D arkadaşım elma faydalrıdır elma kabugu koy fln diodu ypımmı :D :ok:

#14 21-03-2014 19:57:54

cnmSIN
Membre
Websitesi

Devam ediyimmi ballarım. :)

PİYANCİ <3

#15 26-03-2014 14:29:18

gaza32
Membre
İletiler: 1223

Ellerine sağlık canım :) devamını bekliyorum :) :aomd_bisous:

~ ! Gönlüm; gürültüsüz, patırtısız, harfsiz, sessiz bir söz istiyor. ~

#16 04-05-2014 10:50:34

cnmSIN
Membre
Websitesi

#Kıyafetler bölümünden devam etmek istiyorum arkadaşlar.Çünkü çoğu beybim konuları Saç ile ilgili .Tabii saçıda es geçmicem.Ama gardolabınızı doldurma vakti.10 tlye bile tişörtler var arkadaşlar.Biraz size yardımcı olmak istiyorum bu konuda.#Dolabınızda mutlaka bir tane taytınız olsun.Çok şekilli olmasına gerek yok aslında 7,50 tlye bile tayt var.Mağazadan almanızada gerek yok.Pazardada var.Üstüne bol bir tişörtle giyerseniz hem cool olursunuz hem bazı yerleriniz belli olmaz.
http://data.whicdn.com/images/72245607/large.jpg

#Açık giyinmenize gerek yok aslında.Düğmelerinizn hepsini tamamen kaparsanızda çok şeker olabilirsiniz.Mutlaka 4-5 gömleğiniz olsun.
http://data.whicdn.com/images/72224254/large.jpg

#60 tlden 30 tlye Flo (ayakkabı mağazası ) da Zımbalı beyaz conversler var.Ben aldım sizede önerirrim.Zımbalı olmasa bile bence 1 tane beyaz Convers'e herkesın ihtiyacı var.
http://data.whicdn.com/images/72214778/large.jpg

#Kotonda 40 tlye bu kont ceketin siyahı vardı ve kolları uzundu . Çok şekerdi aldım.Sizede tavsiye ederim.

http://data.whicdn.com/images/72283897/large.jpg

#Aileniz izin veriyorsa bol sıfır kol tişörtler çok tatlı. <33
http://data.whicdn.com/images/72289104/large.jpg

#Arkadaşın üstünde gördüğümüz gömlek Wakikide satılıyor.Unuttum kaç tl oldugnu aldım ama.Yaz Sezonu ilk açıldıgında 40 tlydi şuan 20tl civarındadır.
http://data.whicdn.com/images/72218199/large.jpg

#Küçük parçalarla farklılık yaratabilirsin.Sıfır kol gömlek herkeste var.Sen farklı ol her zaman.
http://data.whicdn.com/images/72251942/large.jpg

#Dolabınızda kareli gömleğiniz ve kot pantolonunuz bulunsun.Dar Kot pantolonun paçalarını 2-3 kez katlayın , üstünede kareli gömlek giyip gömleğin uçlarını baglayın.Yada gömleği içinize sokun .
http://data.whicdn.com/images/72197664/large.jpg

PİYANCİ <3

Board footer