Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
teşekkür ederim :doll_oeil:
çok güzeller eline sağlık :]
tasarımların çok güzel
Teşekkürler :aomd_bisous:
Eskilere göre yeniler daha güzel olmuş. :D Çok hoşlar eline sağlık :)
Pek beceremiyorum :) deniyorum işte :aomd_smile:
hayırlı olsun ablam moderatör olmuşsun tasarımların çok hoş:) ayrıca hoş ne kelime BAYILDIMMMMM keşke omd de çıksa ablam:)
Son olarak düzenleyen kedicagla (24-11-2011 16:21:32)
Teşekkürler canım :aomd_bisous:
Belki ileride daha güzel tasarımlarım olur :aomd_smile:
Gökçe abla bunlar HARİKA ! <3
Bende photofiltreden yapıyorum ama seninkisi gibi güzel OLMUYOR :pleur:
biraz üstüne düşünce çok güzel tasarımlar yapabilir kendini geliştirebilirsin canım :aomd_bisous:
bana gelio da işlerim çoook :aomd_smile:
Tasarımlar yaptım koyacağım inşallah :mdr: Sayende Gökçe abla o büyük dollz modeli olmasa yapamıyordum duzgunce :mdr: Teşekkür ederiz :)
Rica ederim tatlım beni utandırıyorsun :aomd_bisous:
muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :love: :love: :love: :love: :love:
ßayılDımm ama saç DeqişTirsq :D
Muhteşem olmuss. :aomd_bravo: :aomd_bravo: :aomd_bravo: :aomd_bravo: :aomd_bravo:
Amylee abla tebriklerr süper yaaa:D bu ne bayıldım beeen tasarımlar omd gazetesi dizaynlarr ayy hpsi mthııs bni msn de dğilde omd de eklersen sevinirim bu arada tekrar tebrikler:D
çok teşekkürler kızlar :aomd_bisous:
Amylee ben o photofiltre yi indirdim ama olmuo gelmio resmi nasıl orya koyucaz yazrdım ett:(
:aomd_bravo: Çok güzeller :aomd_bravo:
Bende tasarım yaptım ama nasıl koyulacağını bilmiyorum bana mesaj atarmısın nasıl koyuluyo diye ? :intr: :quoi: