Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
1.Onunla knk olup yakınlaşırsınız.
2.Yanlız kalmaya çalışırsınız.
3.Ona bir mektup yollarsın.
4.Duygularını ona açarsınız.
5.Hiçbiri işe yaramazsa ağlarsınız. :DD
birde hoşlandığınız kişinin gozlerine bakıcaksınız yani bakışacaksınız eğer bakıyorsa o da sizden hoşlanıyor demektir (çok işe yarıyor :) :doll_oeil:
bunu söylediğin için çok teşekkürler aşık olduğum çocuğa bunu yapabilirim belki hoşlanıodur benden :aomd_smile:
evet dene ben çok yapıyorum bunu gerçekdende işe yarıyor :)
evt bende denerim :aomd_smile:
gaza32 yazdı:
birde hoşlandığınız kişinin gozlerine bakıcaksınız yani bakışacaksınız eğer bakıyorsa o da sizden hoşlanıyor demektir (çok işe yarıyor :) :doll_oeil:
evet çok işe yarıyor deneyin
1245 bana uygun bir de şu bakışma işi :)
:star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:
:D hepinizin sevdiği var benim yok hepsi saçmalıyor ya erkekler çok kötü :D
Benim de sevdiğim yok :D Hem biz daha bu işler için küçüğüz :D Hem 5. olanına bayıldım
:star:
bella30bella yazdı:
Benim de sevdiğim yok :D Hem biz daha bu işler için küçüğüz :D Hem 5. olanına bayıldım
:star:
:lol:
%20 ihtimal ona duygularını açarsın
%80 ihtimal öküzün trene baktığı gibi bakarsın ve onunla konuşmaya utanırsın:lol: :lol: :lol:
:lvers:
taylora yazdı:
%20 ihtimal ona duygularını açarsın
%80 ihtimal öküzün trene baktığı gibi bakarsın ve onunla konuşmaya utanırsın:lol: :lol: :lol:
:lvers:
:D :D aynen canım
Seviyosanız duygunuzu açmaktan başka çareniz yok xD
Hiçbir şey yapmazsın kısmetin ayağına tıpış tıpış gelir dadlumm ;) :good: :norm: