Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Selam kızlar !
Ohmydollz'un forum bölümünde kendinize avatar yüklemek için size çeşitli kız avatar modelleri.
Son olarak düzenleyen amylee (14-09-2013 16:24:24)
Waooow beğendim. Nerden buluyorsun ? Sonuncusu çok hoşmuş.Ben onu yapayım en iyisi .
Son olarak düzenleyen 3crayz (29-10-2012 07:07:49)
Yanlız 100 100 'dür.Diyor.diğerlerini de denedimm ama olmadı . :quoi:
Cok ciciler <3
Boyutları yenilendi =)
Son olarak düzenleyen amylee (01-11-2012 12:38:35)
Çok Teşekkürler :)
Son olarak düzenleyen liyana2 (01-11-2012 16:15:51)
Çok güzeller ama sığmıyor :'(
Üstte olanların boyutları yenilendi onlar sığıyor canım. Diğer altta olanlar da yeniden boyutlanıcak =)
Amylee ablacım olmuyor büyük diyor
Üsttekiler de olmuyor
önce kendi avatarını silip kaydediceksin sonra tekrar yükliceksin canım ben deneme yaptım oluyor
Sildim ama olmuyorr
gözden geçireceğim canım
Teşekkürler :) :aomd_bisous:
selam.avatarlardakı sorunu buldum. sorun şu ki, bazılarının boyutu 100x100 geçiyor, bazılarının ise 100kb geçiyor. ona nedenle yuklenmiyor.:aomd_bisous:
üsttekiler oluyor =)
avatarları yeniden gözde keçirdim.orda yalnız üste olanlardan sondan 1 sırada - birinci ve beçinci avtarlar. sondan 2 ci sıradakılarda ise birinci, dördüncü ve beşinci avatarlar yükleniyor.:aomd_bisous:
Heyy ama ben bunlara öldümmm :D ama gerçekten olmuyorlar :D
Son olarak düzenleyen 54sakarya (13-11-2012 15:36:39)
e yapmışsın işte canım :aomd_smile:
amylee yazdı:
e yapmışsın işte canım :aomd_smile:
Gökçe ablacım, bazıları oluyor 54sakarya da olanlardan yapmış :))
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kızlar. olmayanları söyleyin atalım =)
yalnız üste olanlardan sondan 1 sırada - birinci ve beçinci avtarlar. sondan 2 ci sıradakılarda ise birinci, dördüncü ve beşinci avatarlar yükleniyor.kalan hepsi yuklenmiyor :aomd_bisous:
saol canım bilgi için :aomd_bravo:
Canım ben denedim birsürü bu oldu :D diğerleri hiç olmadı ya :D
bilgisayarından siliceksin yaptıgın avatarı, yenisini kaydediceksin. o zaman oluyor :aomd_bravo: