Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
en sinir olduğunuz,sinirlendiğiniz ve şimdiye kadar yapılan haksızlıkları yazın kızlar yani içinizi dokün :D
-Ben okulda oğretmenlerin haksızlıklarına katlanamıyorum çok sinir oluyorum!!!!!!
5 yıldır bize ders veren ingilizce öğretmenimizden sıkıldım. İyi ders vermiyor. Diğer grupun öğretmeni daha iyi. Ama o grupa geçersem şimdiki öğretmenimiz bana neler der... Ne yapıyım kızlar?
vusaledoll yazdı:
5 yıldır bize ders veren ingilizce öğretmenimizden sıkıldım. İyi ders vermiyor. Diğer grupun öğretmeni daha iyi. Ama o grupa geçersem şimdiki öğretmenimiz bana neler der... Ne yapıyım kızlar?
cnm bnce 5 yıllık ders veren oğretmenine oğretmenim ben diğer oğretmenin dersinde daha iyi nlyorum onn grubuna geçebilirmiyim diyebilirsin tatlım :D
bencede esas oyretmeninize (sinif rehberivize)deki seni diyer qrupa salsin guyaaaa oyretmeniniz oyle salmis senin haberin bile yokmus
aslinda bende tarih hocama cok sinir oluyorum hep 4 yaziyo bana benden cok cok kotu konusan kiza ise 5 yaziyo kafayi bana takti. ondan nefret ediyorum. kendisi gelmediyi gunlere bile bana 4 yaziyo salak
Sinif rehberimize dedim ancak öyretmenim şimdiki öğretmenimizi öyle övdü ki, ben de napiyim kaldım. :) Hem alışmışım neden değişiyim :fete:
AY BİLMEM Kİİ xdxd :D:D xpxp
7 ve 8'i bana dar eden İngilizce öğretmenimden N E F R E T E D İ Y O R U M :non:
Onun yüzünden İngilizcem düşük geldi Allahtan lisede toparladım
Bir de fizik dersini toptan yok etmek istiyorum -_-