Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
kızlar burada uydurmayacaksınız sadece gerçekte olanları anlatacaksınız ben bir sürü biliyorum ama sizi fazla korkutmayayım sadece 1 tanesini anlatacağım
= Ben 12 yaşımda bir mahallede oturuyorduk komşumuz anneme anlatırken duydum =
komşumuz akşam bulaşıkları yıkamadan uyumuş mutfaktan sesler gelmiş korkmuş ışığı açmış kapanmış bir daha açmış yine kapanmış sonra açılmış bir bakmış bir kaç bulaşık kendi kendliğine yıkanıyormuş o zaman çok korkmuş bulaşıklarını yıkadıktan sonra uyuya bilmiş
bu yalan değil gerçek yaşanmış bir şey
Not: kızlar siz bu şeylerle uğraşırsanız gorürsünüz ama uğraşmayıp her gün dua okuyarak uyursanız ne korkunç rüya gorürsünüz nede boyle şeyler olur bu yüzden fazla ilgilenmeyin boyle şeylerle :)
benim annem ve babama da aynı şey olmuş:annem ve babam(gençken daha doğmamışım ve eski evimizdeymişiz)bi sabah apartopar işe gitmişler yatağı toplamamışlar.eve gelince annem babama sormuş sen mi topladın bu yatağı diye babamda sen toplamadın mı? demiş ve sonrada böyle olmuş annem pencereyi kapatayım dediğinde pencerenin kapalı olduğunu görmüş.sonra annem onları görmekten korkmuş taşınmışlar. Annem onların iyi ruhlar olduğunu söylüyor. :hypn:
bende eskiden nefes sesleri duyuyordum
benm bi arkaşım yaşamş bunu bize anlatmştı
arkadaşım adı atıyorum ayşe olsun ,ayşenn arkadaşnn adı fatma olsn diyelm
ayşe ve fatma ayşelerin evne gitmşler .ayşenn anesde evden çıkmş bi yere gitecekmş .annesi çıkmş snra camdan annesi uzaklaşırken el fln sallmşlar .sonra yatk odasına girmşler bi bakmışlar sanki yatakta biri yatıyo yaklaşmışlar ki ayşenn annesi ama nasıl olur daha şimdi el salladık demşler sonra yaklaşmşlar yatan annsne benzeyen e( gözleri tavana bakıyomuş ve kırmzmsy mış )hemen kaçmışlar bu kadar.
kızlar ama bu olaylara fazla düşmeyin .ilgilenenlere çok oluyoo
bide tvlerde deccal filan onlara çok düşüyorlar işte gelmesi yakınlaştı mı ne zamn gelecek izleyenlerin kafalarına saçma sapan şeyler sokuyorlar (geldiği zaman konuşursursunuz dimi?kimbilir kaç yüzyıl sonra gelecek yada yarın bunu Allah'tan başkası bilemez)
ben gece su icmeye kalkmisdim saat3 gibiydi.kisdi pencerelerin hepsi kapaliydi.mutfağa girip isiğı acdim kapandi.dedim bir sorun var yeniden acdim mutfağa adimimi atmisdim birden 2 bardak yere dusdu kapı kapandi bende arkama bile bakmadan kapiyi acip kacdim :good:
Başka hikayesi olan yok mu seviyorum böle konuları D:D:D
Ama malesef benim yok, olmasında çok korkarım
:D
nuray518 yazdı:
ben gece su icmeye kalkmisdim saat3 gibiydi.kisdi pencerelerin hepsi kapaliydi.mutfağa girip isiğı acdim kapandi.dedim bir sorun var yeniden acdim mutfağa adimimi atmisdim birden 2 bardak yere dusdu kapı kapandi bende arkama bile bakmadan kapiyi acip kacdim :good:
bizde de oluyor ama doğru düzgün koymadığımızdan :)) geceleri ben ailemden sonra yatarım karanlıkta korkmadan yürürüm ama bazı geceler saçma sapan düşüncelerle odama koşa koşa giderim kendi korkumu kendim çıkarırım
crazychan yazdı:
nuray518 yazdı:
bizde de oluyor ama doğru düzgün koymadığımızdan :)) geceleri ben ailemden sonra yatarım karanlıkta korkmadan yürürüm ama bazı geceler saçma sapan düşüncelerle odama koşa koşa giderim kendi korkumu kendim çıkarırım
Bende kendimi korkutururum. Kac gece susarim.ama kendimi kendimi korkutdugum icin yatagindan kalkmam
gerçek olduğundan emin değilim ama bir arkadaşım anlatmıştı:
arkadaşımın arkadaşı ve onun arkadaşlarıyla beraber :) ruh çağırmışlar masaya fincan 1 den 10 a kadar sayı yazmışlar ve A dan Z ye kadar harf koymuşlar ruhu çağırmaya başlamışlar o sayılardan bir telefon numarası ve o harflerden bir isim yazılmış kızlar pek korkmamış o numarayı aramış ve biri : bu telefon (diğelimki yazılan isim Elif ) Elif adında bir bayana ağit ve kendisi 3 gün once oldü siz akrabasımı oluyorsunuz demiş ve kızlar çok korkup telefonu kapatmış :D
kızlar size çok korkunç bişi anlatıymmı?
Anlat canım :aomd_smile:
anlat
anlt
anlat lo :)
anlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
tmm anlatıyorum :D
yine eski mahallede yaşlı bir kadının pek yaşlı değil 55 60 yaşlarında onun kocası deliydi nasıl deli olduğunu birilerinden duydum adam akşam kamyonla biryere gidiyormuş tuvaleti gelmiş bu adam kamyondan inip dışarı bir yere destur demeden işemiş ve kamyonuna geri dondüğünde 2 tane 3 harfli arabayı sürüyomuş adamı bağlamışlar eve kadar sürmüşler adam o günden sonra delirmiş :hypn: :D
Bu mu korkunç şimdi :lol:
neden korkunç değilmi :D sn korkmaya bilirsin ama birde boyle bişi olduğunu düşünsene çok korkunç nasıl korkmadın yaa :D
dur başka bişi analtıcam bu ıspartada oldu bn ısparta/eğirdirde oturuyorum bir hoca iblis hakkında şeyler anlatıyormuş birine bir an iblis çıkmış cehennemden bir çukurla birlikde onu çukura itiyomuş hoca başlamış dua okumaya zarzor kurtulmuş o günden beri hiç knuşmuyomuş kızlar bnde bunlarla çk ilgileniyorum dimi ya birgün bnm bşıma glr diye çk korkuyorum :D
1 tane daha geldi aklıma :D
ben ve sınıf arkadaşlarım çk merak etmişdik daha küçükdüm 12 yaşındaydım 6.sınıfın sonlarıydı 4 arkadaşım cuma gününden sonra okul çıkışı birleşdik hepimizz gozlerimizi kapattık bn : ey ruh buradaysan biz bir ip ucu ver dedim bunu filmlerden gormüşdüm :D
snra arkdşımın çantaşı şşşAAAAAppppp diye yere düşdü bizde korkumuzdan çığlık atarak oradan uzaklaşdık snra bn bna uğraşmaısnlar diye kurana sarılıp tovbe etmişdim bunları hiç unutmuyorum küçükken olmuşdu :D
1 tane daha geldi aklıma :D
ben ve sınıf arkadaşlarım çk merak etmişdik daha küçükdüm 12 yaşındaydım 6.sınıfın sonlarıydı 4 arkadaşım cuma gününden sonra okul çıkışı birleşdik hepimizz gozlerimizi kapattık bn : ey ruh buradaysan biz bir ip ucu ver dedim bunu filmlerden gormüşdüm :D
snra arkdşımın çantaşı şşşAAAAAppppp diye yere düşdü bizde korkumuzdan çığlık atarak oradan uzaklaşdık snra bn bna uğraşmaısnlar diye kurana sarılıp tovbe etmişdim bunları hiç unutmuyorum küçükken olmuşdu o günden sonra zaten bir daha bunlarla ne uğraşdım nede duydum :D