Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum

arkadaşlar bu yeni 5 fikrimi sunmak istedim umarım yapılır..
1-OhMyDollz da bir okul olsun.normal okullar gibi.he yıl bir sınıf atlayalım ve loftumuzda mesela 7sınıf a gidiyor yazılsın..8 sınıf bittikten sonra lise, lise bittikten sonrada üniverste olabilir..
2-OhMyDollz 3D olsun.!dollzümüz evde yürüsün,yemek yesin ve arkadaşlarımızın evini ziyaret etsin.
3- OhMyDollz de facebook gibi olsun. durum,gönderi paylaşabilelim ve beğenip yorum yapabilelim.!
4-bir köşede loftumuzu ziyarret eden dollzlerin adı yazılsın.kimin bize ziyarete geldiğini görebilelim..!
5-kendi elbiselerimizi,aksesuarlarımızı tasarlayıp satın alabilelim..!
fikirlerime katılanlara çok teşekkür ederim.umarımilgilenen olur..!!
Süperr fikirler KaTILıyorumm ..!
prensen41 yazdı:
Süperr fikirler KaTILıyorumm ..!
bu fikirlerle ilgilenin!! değerlendirmeyi hakeden fikirler!!!
Çok teşekkür ederim katıldığınız içinn.!! :love: İLGİLENEN YOKMUUU
katiliyorummmmmmmmm olmaliiiii:love:
aynen katılıyorum güzel fikirler ve ilgilenilmeli
ilgilenin lütfen :love:
1 ve 3 e katılıyorum :aomd_bravo:
En qüzel fikir 3d olması :D spr olur msela doktorun kliniği olsun sanatcı konser versin spr olurrrr
1 ve 5. fikrini sevdim :aomd_bravo:
Bu fikirlerin hepsi yapılırsa oyun yavaşlar bence.
chrispyy yazdı:
Bu fikirlerin hepsi yapılırsa oyun yavaşlar bence.
oyunun kaldırabileceği bir kapasitede yapılsın o zaman..!
diğer kullanıcılara teşekkürler beğendikleri için ilgilenin lütfennn.!!!
Hemen kızmasana burası özgürce fikirlerimizi paylaşabileceğimiz bir bölüm.:doll_oeil: Fikirlerin bazılarını bende beğendim canım. Zaten çoğu kişi düşünmüştür bu fikirleri.
3,4,5 Güzlemişşş çok begendm :aomd_smile: :aomd_smile: :aomd_smile: :aomd_smile: :aomd_smile:
bu fikirlerin en güzeli okul fikrii:)
Peki üniversiteyi bitirmiş oyuncular ne olacak, tekrar 1. sınıfa mı başlayacak :lol:
o komik olurdu:)
Gerçekten de çok güzel fikirler canım bizle paylaştığın için sağol.:bisous:
ama lutfen değerlendirin
harikalar canım benimde yeni açtğım bir konu var yorum atarsan sevinirim:)
ktlyrm qzl
fikirler güzel özelliklede 1. si :-)